12χρονος τσακώθηκε με τη μητέρα του έκλεψε την πιστωτική και έκανε διακοπές! (video)

Ο 12χρονος από την Αυστραλία μετά από καυγά που είχε με τη μητέρα του τα σχεδίασε όλα τέλεια, πέρασε πέντε μέρες σε πολυτελή ξενοδοχείο στην Ινδονησία, ωστόσο όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

 

Όταν ήμασταν πιτσιρίκια και τσακωνόμασταν με τους γονείς μας φωνάζαμε κλαίγοντας: «Θα φύγω από το σπίτι». Φυσικά, ούτε έξω από την πόρτα δεν φτάναμε και μετά από λίγα λεπτά μας περνούσαν τα μούτρα.

 

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και tablet

Ένας 12χρονος από την Αυστραλία έκανε πράξη τα λόγια του. Ο καυγάς με τη μητέρα του στάθηκε η αφορμή για να καταφέρει το ακατόρθωτο.

 

Έκλεψε την πιστωτική της κάρτα, έψαξε αεροπορική εταιρία που θα του επέτρεπε να πετάξει χωρίς την άδεια των γονιών του και έκλεισε εισιτήρια για την Ινδονησία.

 

Μάλιστα, κατάφερε να κοροϊδέψει και τη γιαγιά του για να του δώσει το διαβατήριό του.

 

Έτσι, πήρε το τρένο, έφτασε στο αεροδρόμιο και πέταξε για την Ινδονησία.

 

Όταν έφτασε στο ξενοδοχείο έπεισε τους υπαλλήλους πως δεν ήταν μόνος, αλλά έπρεπε να κάνει τσεκ ιν νωρίτερα μέχρι να φτάσει η αδελφή του.

 

Όσο απολάμβανε τις διακοπές του... πίσω στο σπίτι οι δικοί του άνθρωποι είχαν τρελαθεί και μαζί με τις αρχές τον αναζητούσαν.

 

«Δεν υπάρχουν λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τον φόβο μου και πως ένιωσα», είπε η μητέρα του όταν τελείωσε η περιπέτεια του μικρού.

 

«Απλά με ρώτησαν αν έχω την κάρτα μαθητή ή το διαβατήριό μου που να αποδεικνύει σε ποια τάξη πηγαίνω και ότι είμαι 12 χρονών. Έζησα την περιπέτεια και ήταν τέλεια», ανέφερε ο πιτσιρικάς για το κατόρθωμά του.

 

Ο 12χρονος φυσικά επέστρεψε με ασφάλεια σπίτι του και η λογική λέει πως θα είναι «τιμωρία» μέχρι να κλείσει τα 18.

 

 

Πηγή: gazzeta.gr/ladbible.com