25 Μοντέρνοι συνδυασμοί ρούχων για άνοιξη και καλοκαίρι 2018

Κάποιες φορές δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε, έτσι ώστε να είμαστε μοντέρνες και θελκτικές. Θα σου δείξω ποιοι είναι οι συνδυασμοί ρούχων που επικρατούν φέτος την άνοιξη-καλοκαίρι 2018, για να είσαι πάντα μέσα στη μόδα και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και αναδεικνύει την δική σου προσωπικότητα.

 

 

Έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το μπλε, το ασημί και το ροζ είναι από τα αγαπημένα για φέτος που θα σου προσφέρουν ιδιαίτερο στυλ και ύφος που πάντα ξεχωρίζει. Το λευκό, το καφέ και το γκρι είναι διαχρονικά χρώματα που και φέτος καλείσαι να συνδυάσεις με νέους και πρωτότυπους τρόπους που θα αγαπήσεις.

 

 

Υπέροχοι γυναικείοι συνδυασμοί ρούχων για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018!

 

 

 

Πορτοκαλί-μπλε

 

galazia mplouza me portokali panteloni

 

palto galazio me portokali fousta

 

mple fousta me portokali mplouzaki

mple panteloni kai portokali mplouza

 

portokali sakaki kai mple poukamiso

Ο συνδυασμός μπλε-πορτοκαλί θα τραβήξει φέτος όλα τα βλέμματα επάνω σου. Είναι τολμηρός και πολύ φωτεινός και μπορείς να τον επιλέξεις είτε συνδυάζοντας πιο casual ρούχα για καθημερινή έξοδο, είτε πιο επίσημα outfit.

 

 

Ροζ-καφέ

 

roz mplouza me kafe papoutsia roz kafe rouxaroz apalo panteloni kafe tsanta

roz apalo fousta me kafw zwniroz panteloni kafe papoutsia

Το ροζ είναι ένα γλυκό χρώμα που συνδυάζεται άψογα με το καφέ. Μπορείς να συνδυάσεις ένα ροζ outfit με καφέ αξεσουάρ όπως ζώνη, παπούτσια ή τσάντα και να είσαι στη μόδα με ένα διακριτικό και κομψό τρόπο. 

 

 

Λευκό- ασημί

aspro forema kai asimenia papoutsiaasimenia foysta aspro mplouzakiaspro forema asimi papoutsia

 

mplouza asimenia makria me aspra papoutsia

asimenia mpluza me leuko kapelo

Το λευκό με το ασημί “παντρεύονται” τέλεια και δημιουργούν μια ακτίνα φωτός αφού είναι και τα δύο εξαιρετικά φωτεινά και γοητευτικά. Μπορείς να συνδυάσεις λευκά παπούτσια ή καπέλο με ασημί ρούχα και να αποκτήσεις ένα φινετσάτο look που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

 

 

Γκρι-λευκό

 

gkri fousta midi leyko poukamiso gkri forema leuka papoytsia sneakersleuko mplouzaki gkri fousta

gkri panteloni asp;ro poukamiso

gkri sakaki leuki mplouza

Το γκρι-λευκό είναι ένας διαχρονικός συνδυασμός που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες. Βρες το στυλ που σου ταιριάζει και δημιούργησε ένα εξαιρετικά κομψό look, για όλες τις ώρες της ημέρας.

 

 

Φλοράλ

 

kimono floral aspro mel ouloudia mplouzaki floral kontokimono floral makri

floral panteloni

mple floral panteloni roz mplouzaki

 

 

 

 

Τα φλοράλ ρούχα έκαναν την εμφάνιση τους φέτος στις πασαρέλες και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Εντυπωσίασε με ένα φλοράλ κιμονό, μπλούζα ή παντελόνι και χάρισε στον εαυτό σου μια ζωντανή και φρέσκια εικόνα που θα λατρέψεις.

 

Οι συνδυασμοί ρούχων για φέτος είναι τολμηροί και πολύ θηλυκοί. Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτό που την αντιπροσωπεύει και να είναι πάντα καλοντυμένη και κομψή, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

 

 

ediva.gr