Αφιέρωμα της «Καθημερινής» στον Σωτήρη Μουρίκη

Ειδικό αφιέρωμα στον Σωτήρη Μουρίκη, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας με το συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» αναρτήθηκε στη διαδικτυακή σελίδα της εφημερίδας "Καθημερινή" kathimerini.gr.

 

 

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο άρθρο, ο Σωτήρης Μουρίκης έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, καθώς είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος στο Δήμο Σικυωνίων από το 2006 έως και το 2010, είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και παράλληλα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορίνθου.

 

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του site kathimerini.gr για τον Σωτήρη Μουρίκη:

 

 

 

 

 

Ένας πρώην συνδικαλιστής, ενεργό μέλος της ΝΔ και έμπειρο στέλεχος της αυτοδιοίκησης, ο Σωτήρης Μουρίκης, κατέρχεται στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Κορινθία.

 

Ο Σωτήρης Μουρίκης είχε διατελέσει στο παρελθόν Αντιδήμαρχος στο Δήμο Σικυωνίων  από το 2006 έως και το 2010 και εκτός της επιχειρηματικής του παρουσίας στην Κορινθία είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.