Άγιοι Θεόδωροι: Κολωνάκια τέλος μετά από απαίτηση δημοτών

Η απαίτηση του Εμπορικού Συλλόγου των Αγίων Θεοδώρων για να αφαιρεθούν τα κολωνάκια που είχαν τοποθετηθεί  στο μεγαλύτερο κομμάτι του κεντρικού δρόμου της πόλης, έγινε πράξη από το τοπικό Συμβούλιο της περιοχής.

 

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 9/7/2018 διεξήχθη η συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου, με κυρίως θέμα, το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου για την απομάκρυνση των κώνων αποφυγής παρκαρίσματος επι της Π.Ε.Ο.Α.Κ.

 

Υπέρ του αιτήματος, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, τάχθηκαν οι Σπανίδου, Τσίτσης, Μποζίκης, ενώ κατά οι Κωνσταντής, Λημνιώτης.

 

Με αφορμή, την απόφαση αυτή του τοπικού συμβουλίου, η οποία έχει μόνο γνωμοδοτικό χαρακτήρα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία περιγράφει τα βήματα που χρειάζονται μέχρι την οριστική απομάκρυνσή τους, ενώ τονίζει στους καταστηματάρχες, να μην παρκάρουν επί της ΠΕΟΑΚ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Δευτέρα 9/7/2018 διεξήχθη η συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου (έχοντας απαρτία), με κυρίως θέμα, το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου για την απομάκρυνση των κώνων αποφυγής παρκαρίσματος επι της Π.Ε.Ο.Α.Κ.

Κατά την συζήτηση παραβρέθηκαν και αρκετά καταστήματα, τα οποία με επιχειρήματα, στήριξαν την προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Στο τέλος της τοποθέτησης, έγινε ψηφοφορία μεταξύ των 5 μελών του τοπικού συμβουλίου, και με ψήφους 3 υπέρ και 2 κατά, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ των κώνων.

Επειδή η απόφαση του τοπικού συμβουλίου είναι γνωμοδοτική, τα επόμενα στάδια είναι: έγκριση από την επιτροπή Ποιότητας Ζωής, και κατόπιν, ψήφιση από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζουμε όμως στους καταστηματάρχες και στους υπαλλήλους σας ότι, εμείς πρώτοι δείχνοντας το καλό παράδειγμα, για να μην ξαναδημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα...

ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΜΟΝΙΜΑ επι της Π.Ε.Ο.Κ

Εκ μέρους του Δ.ΣTο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
1 + 14 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.