Αλέξανδρος Πνευματικός: Ένα μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας 680.000 ευρώ εντάχθηκε στο πρόγραμμα "ΦιλόΔημος"

Ο Δήμος Κορινθίων συνεχίζει το δημιουργικό του έργο.

 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Πνευματικός με συντονισμένες ενέργειες εντάχθηκαν στο πρόγραμμα "ΦιλόΔημος" του υπουργείου Εσωτερικών,
έργα αγροτικής οδοποιίας που αφορούν την περιοχή από την Εθνική οδό Επιδαύρου έως το Κουρκάτι.

Έτσι, 680.000 ευρώ δίνονται στον Δήμο Κορινθίων προκειμένου το έργο που είχε μείνει ημιτελές να ολοκληρωθεί.

Όπως μάλιστα τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Πνευματικός πρόκειται για έναν δρόμο που με τα έργα που θα γίνουν θα βοηθήσει σημαντικά στην γεωργική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, ενώ την ίδια ώρα θα διευκολυνθούν πολλές κατοικίες και ιδιοκτησίες.

Εκτός αυτού, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Δημάρχου με την ολοκλήρωση του έργου, μπαίνουν τα πρώτα θεμέλια προκειμένου η περιοχή να μπορέσει να μεταμορφωθεί σε πόλο έλξης τουρισμού.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Πνευματικός, αυτή είναι η απάντηση σε εκείνους που λένε συνεχώς πως η παρούσα Δημοτική Αρχή κουράστηκε.

"Εμείς θα τους κουράζουμε να περιμένουν να γίνουν Δημοτική Αρχή με τέτοιου είδους έργα τα οποία έχει ανάγκη ο τόπος", είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κορινθίων.

Τέλος, ο κ. Αλέξανδρος Πνευματικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αντιδήμαρχο κ. Χατζή για τον συντονισμό των προσπαθειών προκειμένου το έργο να μπει ξανά σε τροχιά υλοποίησης.

 

 

 

 

πηγή: KorinthosNews.gr