Αλέξανδρος Πνευματικός: Oλόκληρος ο Δήμος Κορινθίων έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (video)

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, στις 10 Οκτωβρίου 2018, αναφέρθηκε ότι ολόκληρος ο Δήμος Κορινθίων έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τα έργα αποκατάστασης συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

 

 

Όπως είπε τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα σε όλο τον Δήμο, ελπίζοντας ότι θα υπάρξει και κυβερνητική οικονομική συνδρομή.

 

 

Ο Δήμος Κορινθίων άντεξε το κύμα κακοκαιρίας και κατέγραψε τις λιγότερες απώλειες συγκριτικά με τους γειτονικούς Δήμους. Τα τελευταία χρόνια με ευθύνη της σημερινής Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα μετά το 2007 η Κόρινθος έχει γίνει μία ασφαλής πόλη, ιδιαίτερα με την ολοκλήρωση των έργων εγκιβωτισμού του Ξηριά που έχουν και την σφραγίδα της σημερινής Δημοτικής Αρχής, που με παρεμβάσεις της κατάφερε μέσα στην κρίση να βρει επιπλέον χρήματα για συμπληρωματικά έργα, τα οποία θωράκισαν περαιτέρω την Κόρινθο, συμπλήρωσε.

 

 

Επίσης λειτούργησαν χωρίς προβλήματα τα δίκτυα αποχέτευσης όμβριων υδάτων, διότι έγκαιρα είχε γίνει συντήρηση και ιδιαίτερα στα φρεάτια απορροής, ανέφερο ο κ. Πνευματικός.

 

 

 

Πηγή: korinthostv.gr

 Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
8 + 0 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.