Αλέξανδρος Πνευματικός: «Σήμερα ξεκινάμε έναν αγώνα που θα είναι νικηφόρος» (εικόνες)

Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Κορινθίων και εκ νέου Υποψηφίου, Αλέξανδρου Πνευματικού.

 

 

Αφού ευχαρίστησε για την παρουσία της Εκκλησίας, η οποία για ακόμη μία φορά ευλόγησε την αρχή ενός νέου εκλογικού αγώνα για τον Αλέξανδρο Πνευματικό, ευχαρίστησε θερμά και εμφανώς συγκινημένος τον κόσμο που για άλλη μία φορά έμπρακτα και με την παρουσία του, δείχνει την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

 

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους υποψηφίους που συμπορεύονται μαζί του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ευχαριστώντας και αυτούς που χρόνια τώρα βρίσκονται στο πλευρό του και μάχονται καθημερινά για τους δημότες της Κορίνθου, αλλά και τους νέους, αυτούς που ίσως και για πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά και που έδειξαν εμπιστοσύνη στον ίδιο και συμπορεύονται μαζί του για ένα καλύτερο αύριο.

 

 

Δεν παρέλειψε να κάνει μία μικρή και σύντομη αναφορά στα έργα τόσο σε κοινωνικό επίπεδο με τις κοινωνικές δομές του Δήμου Κορινθίων (Κοινωνικά Φροντιστήρια, Βοήθεια στο Σπίτι κ.α.), όσο και στα μεγαλύτερα έργα όπως αυτό που υλοποιείται τώρα και δεν είναι άλλο από το Εργοστάσιο Απορριμμάτων, τονίζοντας ότι παρά τα εμπόδια που έχουν προσπαθήσει να βάλουν μερικοί για να μην ολοκληρωθεί, η Δημοτική Αρχή θα τα καταφέρει και θα το παραδώσει στους Κορίνθιους.

 

 

Κλείνοντας τόνισε ότι δεν γίνεται όλα αυτά τα μικρά και μεγάλα έργα που έχουν γίνει να πάνε όλα πίσω, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Σήμερα ξεκινάμε έναν αγώνα που θα είναι νικηφόρος».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

peloponnisosnews.gr