Ανακοίνωση Λεωνίδα Μπαζιωτοπουλου για την προσχώρηση του στην παράταξη Νίκα

Δείτε τη ανακοίνωση του Λεωνίδα Μπαζιωτοπουλου για την προσχώρηση του στην παράταξη Νίκα:

 

Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι,

 

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για ανθρώπους που εργάζονται από νεαρές ηλικίες, όπως εγώ, να θέλουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους να την μοιραστούν με τους συμπολίτες τους και να ξαναγράψουν τις ιδέες με μεράκι, στόχους αλλά και με εργατικότητα και υπευθυνότητα.

 

Η αγάπη για τη συμμετοχή και η πρόθεση και διάθεση της συνεργασίας είναι η κουλτούρα,που θέλω και εγώ μαζί με όλους τους παλαιούς και νέους συμμαχητές να προσδιορίσω για το μέλλον της ευρύτερης Περιφέρειας.

 

Η αγωνία μου είναι, επειδή συμμετέχω πρώτη φορά σε εκλογές ως περιφερειακός σύμβουλος, ότι θέλω να ανήκω στη γενιά των νέων πολιτικών που είναι πολύ δημιουργική γιατί αποστρέφεται ό,τι στείρο από το παρελθόν και κρατά ό,τι έμπειρο, ουσιαστικό και οραματικό.

 

Είμαι πεπεισμένος ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόνησσο» Παναγιώτης Νίκας ξέρει πώς να ιεραρχεί τους στόχους, πως να δημιουργεί την ομάδα και να επιτυγχάνει το αποτέλεσμα αφού ο ίδιος είναι άνθρωπος που αγωνίζεται αλλά και εργάζεται αδιάκοπα καταφέρνοντας με πολύ κόπο να καθιερώσει την κουλτούρα του μαχητή και του άριστου αγωνιστή, εμφυσώντας την σε μας τους νεώτερους.

 

Είμαι εδώ στις δύσκολες μάχες, διότι πιστεύω ότι η Περιφέρεια θα προσφέρει τα μέγιστα στην Ελλάδα που θέλουμε όλοι και μπορούμε να έχουμε. Σε αυτήν την Ελλάδα η Πελοπόννησος είναι ο πυλώνας για την σταθερότητα και την εξέλιξη. Κι αυτό διότι πιστεύω ότι μπορούμε να καλύψουμε χαμένο χρόνο αν προστατεύσουμε τον Πολιτισμό μας και τον αναδείξουμε, αν καλλιεργήσουμε την κουλτούρα του Θεματικού Τουρισμού, αν κατορθώσουμε να εκμεταλλευτούμε τα κεκτημένα της ίδιας της Πελοποννησιακής  Γης και αν επενδύσουμε στους ανθρώπους μας με έμφαση στις νέες ιδέες αλλά και στην πολύχρονη πείρα των συλλογικοτήτων μας. Με απλά βήματα αλλά και απλές σκέψεις, με ενδυνάμωση της νεανικής επιχειρηματικότητας, μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας αλλά και ακόμη περισσότερο τη ζωή των νέων γενεών. 

 

Επειδή, σε αυτό το μέλλον θέλω να συμμετέχω ενεργά «κατεβαίνω», ως υποψήφιιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νομό Κορινθίας. Είμαι σίγουρος πως απλά και ειλικρινά μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες μέρες στον τόπο μας για όλους, χωρίς διακρίσεις αλλά με ενότητα, εργατικότητα, αλληλεγγύη και ελπίδα !

 

Με όσα γνωρίζω από την εμπειρία που απόκτησα, δουλεύοντας και με όσα οραματίζομαι και τολμώ ως νέος, θέλω να βοηθήσω το τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, την Κορινθία μας! 

 

Η κάθοδος ως Περιφερειακός Σύμβουλος είναι κάτι πιο προσωπικό. Όσοι έχουν αντιληφθεί τον τρόπο σκέψης μου, τη λογική μου και τη θέλησή μου να βοηθήσω, μπορούν να με τιμήσουν με την ψήφο τους. Μου αρέσουν τα έργα και όχι τα παχιά λόγια!

 

Διαβάζω στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης πολλά σχόλια, θετικά και αρνητικά, για τη μεγάλη μάζα νέων ανθρώπων, που έθεσαν υποψηφιότητα, ιδιαίτερα στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που έρχονται.

 

Είναι η σειρά μας να το κάνουμε ! Με όσα μάθαμε και μαθαίνουμε , με όσα πράττουμε καθημερινά, ως ενεργοί άνθρωποι, που δίνουμε τον προσωπικό μας αγώνα επιβίωσης, φιλοδοξούμε να βοηθήσουμε στην Περιφέρεια. 

 

Η μέχρι σήμερα πορεία μου στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μου, η στάση μου απέναντι στα κοινωνικά και οικονομικοπολιτικά ζητήματα και ο σεβασμός μου σε αξίες και θεσμούς, που αναδεικνύουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν ξεχωριστό τον τόπο μου, δε με αφήνουν στιγμή να ολιγωρώ !

 

Πιστεύω ακράδαντα στις μοναδικές αξίες μας ως Κορίνθιοι, στα μοναδικά χαρακτηριστικά του Κορινθιακού λαού, στην εργατικότητα, τη δημιουργικότητα, τις ευαισθησίες του, τις ανάγκες και τα θέλω του.

 

Γι’ αυτόν τον ωραίο Κορινθιακό κόσμο που ξέρει να ζει, να δημιουργεί και να παράγει αξίες και πολιτισμό αξίζει κανείς να μάχεται και να διεκδικεί για ένα καλύτερο αύριο για την Κορινθία μας.

 

Αφού αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, θέτω στην διάθεσή σας την υποψηφιότητα μου και ζητώ να μου δώσετε τη δυνατότητα να εργαστώ για τον τόπο μου και την περιοχή μας.

 

Επιθυμώ τη στήριξη όλων σας και φυσικά όχι μόνο την ψήφο σας.

 

Σκοπός μου είναι να διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις για τη γενέτειρά μου, την Κορινθία.

 

Εδώ, μεγάλωσα και έδωσα τις πρώτες μου μάχες. 

 

Εδώ, θα ήθελα να συμβάλλω, αν και εσείς το επιθυμείτε, στην υλοποίηση ενός οράματος που θέλει την Κορινθία μας και γενικότερα την Περιφέρεια περήφανη, δυνατή και με μέλλον !

 

Μετά τιμής,

 

ΜΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ,

 

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο»

 

*Αντιπρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΝΔ

 

*Φοροτεχνικός – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

 

BA(Hons), MA, DBA Logistics