Ανακοίνωση υποψηφιότητας στο Δήμο Σικυωνίων, με σεβασμό στους δημότες

Την Ιδρυτική Διακήρυξη Αρχών, Αξιών, Θέσεων και Δεσμεύσεων του Συνδυασμού του πρόκειται να παρουσιάσει την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων, Μάρκος Λέγγας, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εκδήλωσης, στο Συνεδριακό Κέντρο Αφοι Μάλλιου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να αποκαλυφθούν παράλληλα, τόσο το όνομα, όσο και το λογότυπο του Συνδυασμού, με τον οποίο πρόκειται να διεκδικήσει, o Μάρκος Λέγγας, τις ψήφους και φυσικά, τη δημοτική Αρχή Σικυωνίων.

 

Ο τρόπος με τον οποίο διαφαίνεται πως έχει οργανωθεί η εκδήλωση, καταδεικνύεται από τη διαφορετική, σύγχρονη προσέγγιση, τόσο της ουσίας της υποψηφιότητας, όσο και από τη σημασία, η οποία δίνεται στην επικοινωνία των Αρχών και Θέσεων, με σεβασμό προς τους δημότες. Η απόδειξη της διαφορετικότητας και της σύγχρονης αντιμετώπισης, από τον Συνδυασμό του Μάρκου Λέγγα, εξάγεται με σαφήνεια, από το γεγονός ότι δείχνει την πρέπουσα σοβαρότητα και προσοχή στη σωστή μετάδοση των Αρχών, Θέσεων, μηνυμάτων και τεκμηρίωσης προς τους ψηφοφόρους.

 

Η υποδομή της Οργάνωσης, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του loutraki365, είναι τέτοια, ώστε να απλοποιείται η μετάδοση, επιτυγχάνοντας τη μέγιστη σαφήνεια των μηνυμάτων και τεκμηρίωσης των θέσεων του Συνδυασμού, προς τους πολίτες. Παράλληλα, με τον τρόπο αυτό, αποδεικνύεται και η ορθή προπαρασκευή της υποψηφιότητας, αλλά και η σύγχρονη αντίληψη τόσο για τον τρόπο διεκδίκησης του Δήμου, όσο και για την άσκηση των καθηκόντων που θα αναλάβει στο Δήμο Σικυωνίων.

 

Το loutraki365 παρακολουθεί στενά τις υποψηφιότητες σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίων, αλλά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και θα μεταφέρει έγκαιρα, έγκυρα και αμερόληπτα κάθε εξέλιξη, ως την κορυφαία στιγμή της Δημοκρατικής έκφρασης των πολιτών, μέσω της κάλπης.

 

Newsroomloutraki365