Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από την 19χρονη που βίασε ο δολοφόνος της Τοπαλούδη

Νέα στοιχεία που προκαλούν σοκ στην κοινή γνώμη για την υπόθεση βιασμού 19χρονης με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο έρχονται στο φως όσο περνούν οι ημέρες.

 

 

Με το αίμα της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη ακόμη νωπό στα χέρια του, ο 19χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας, και ο 23χρονος Ρομά βίασαν με πρωτοφανή αγριότητα την 19χρονη.

 

 

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η δικηγόρος της 19χρονης, Μαρία Κρικοπούλου, ο βιασμός της κοπέλας έγινε σε δόσεις.

 

 

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε οι δύο, ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, ασφάλισαν το αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο», είπε η κ. Κρικοπούλου.

 

 

Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από την κυνική ομολογία του 23χρονου Ρομά, που σόκαρε ακόμα και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς, όταν περιέγραψε πως την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία την 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν απολαμβάνοντας το φρικτό θέαμα.

 

 

Απόλυτος εφιάλτης

 

 

Στην κατάθεση που έδωσε στις Αρχές η άτυχη κοπέλα, η οποία φοιτά σε ειδικό σχολείο, καθώς έχει διαγνωστεί με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, περιέγραψε πώς η βόλτα με το αυτοκίνητο μετατράπηκε στον απόλυτο εφιάλτη.

 

 

«Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό, όταν ο Α. (19χρονος) μαζί με τον Γ. (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μία βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο Ενυδρείο, ο Α. με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους» αναφέρει η κοπέλα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

 

 

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της, η νεαρή γνώριζε τους δύο βιαστές της και δεν μπορούσε να έχει προβλέψει ότι θα της έκαναν κακό.

 

 

«Φίλοι δεν ήταν, υπήρχε μία οικειότητα σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική» εξήγησε, προσθέτοντας ότι ο αδερφός του 23χρονου κατηγορούμενου φοιτά στο ίδιο σχολείο με την 19χρονη.

 

 

Σύμφωνα με την κ. Κρικοπούλου, η νεαρή «ήταν πρακτικά αδύνατον να αντιδράσει, αν και είναι αθλήτρια. Υπό το καθεστώς της βίας κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Ισχύει ότι υπήρξαν πράξεις βίας».

 

 

«Εκείνο το βράδυ που ήρθε στο σπίτι ήταν εμφανές ότι κάτι πέρασε. Απλώς, το μυαλό μου δεν πήγε εκεί. Έκλαιγε, ήταν χτυπημένη, λερωμένη, βρεγμένη. Ήθελε να ξαπλώσει. Την έβαλα να κάνει μπάνιο και την άφησα να κοιμηθεί» περιέγραψε αναφερόμενη στη μοιραία νύχτα, η μητέρα της 19χρονης.

 

 

«Είπα στη μεγάλη μου κόρη να την πλησιάσει και να κουβεντιάσουν. Είναι πιο κοντά ηλικιακά, μαζί μεγάλωσαν, μαζί κοιμόντουσαν. Της τα είπε και μετά τα είπε και σε εμένα. Ήθελε χρόνο η μικρή για να το επεξεργαστεί όλο αυτό και να αντιδράσει» εξήγησε.

 

 

«Το παιδί είναι ψυχολογικά χάλια, κλαίει. Όλοι στην οικογένεια περνάμε δύσκολα. Προσπαθούμε. Συμβουλευόμαστε τους γιατρούς, πήγαμε και σε ψυχολόγο και σε ψυχίατρο» πρόσθεσε η μητέρα της, ζητώντας όσοι γνωρίζουν για τη δράση των βιαστών «να μιλήσουν χωρίς να φοβούνται τίποτα».

 

 

newsbomb.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ