Ανατροπή: Αυτό το πρόσωπο «εισβάλει» στην κριτική επιτροπή του «Your Face sounds Familiar»

Μέσα στον Ιανουάριο θα κάνει πρεμιέρα το «Your Face Sounds Familiar από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το show μεταμφιέσεων του καναλιού του Αμαρουσίου επιστρέφει για έκτη σεζόν με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Μέχρι στιγμής ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος στο show του ΑΝΤ1. Ωστόσο βγαίνουν διαρκώς ονόματα για την στελέχωση της κριτικής επιτροπής

 

 

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Τάκη Ζαχαράτου στην επιτροπή.

 

 

Ο γνωστός μίμος ήταν άλλωστε και σε προηγούμενους κύκλους του show. Είναι άλλωστε κάτι που γνωρίζει καλά αφού οι μεταμφιέσεις είναι το φόρτε του. Την Παρασκευή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλευψε ότι η Μαρία Σολωμού θα είναι το δεύτερος μέλος της κριτικής.

 

 

Μέσα της προηγούμενης εβδομάδας κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν και την Ντορέττα Παπαδημητρίου να κάθεται στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής. Ωστόσο η αποκάλυψε του Δημήτρη Ουγγαρέζου για ακόμη ένα μέλος της επιτροπής προκάλεσε έκπληξη.

 

 

Όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Δημήτρης Σταρόβας θα είναι το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής μετά τον Τάκη Ζαχαράτο και τη Μαρία Σολωμού. Ο γνωστός μουσικός έχει γνώση της τηλεόρασης αφού συνεργαζόταν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν μερικά χρόνια στον ΑΝΤ1.

 

 

 

 

πηγή: dailymedia.gr