Ανεξάρτητη Πρωτοπορία: "Δεν θα στηρίξουμε τον Γιώργο Γκιώνη"

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο δημοτικός συνδυασμός ″Ανεξάρτητη Πρωτοπορία″ και ο επικεφαλής της Πάνος Ηλιακόπουλος, μέσω της οποίας γνωστοποιούν τη θέση τους για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Σεβόμενοι την τραγωδία του Λουτρακίου από το εκλογικό αποτέλεσμα με το 73% στους τρεις και του άφωνου «πολιτικού φαντομά», θεωρούμε ότι οφείλουμε ως δημοτικός συνδυασμός με πολιτική άποψη, θέσεις, οράματος και παραγωγής προτάσεων για τον δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, να πάρουμε θέση λόγω της πασιφανούς ισοπέδωσης ακόμα και των στοιχειωδών αξιών ηθικής και εντιμότητας.

 

Η ″Ανεξάρτητη Πρωτοπορία″ και ειδικότερα ο επικεφαλής της Πάνος Ηλιακόπουλος, ουδέποτε κρύφτηκαν πολύ περισσότερο δε, δεν το νόμισαν αυτό κρυπτόμενοι πίσω από το δάχτυλό τους, για να «χαϊδεύουν αυτιά». Με περισσό θάρρος είπαμε τα πράγματα με το όνομα τους προς πάσα κατεύθυνση, αγγίζοντας και τα πλέον καυτά θέματα, προκειμένου να είναι ενημερωμένοι οι πολίτες ψηφοφόροι προσερχόμενοι στην κάλπη. Η κοινωνία έδειξε ότι δεν της αρέσουν και δεν θέλουν αυτούς που λένε την αλήθεια, προβάλλουν και υποστηρίζουν την ηθική και την εντιμότητα, αλλά προτιμάει τους παραβάτες «γνωστούς» της, καθώς και τους άφωνους που συμπεριφέρονται σαν κομπάρσοι στο θέατρο του παραλόγου…

 

Η ″Ανεξάρτητη Πρωτοπορία″ που έχει χαρακτηρίσει ως τον χειρότερο δήμαρχο ιστορικά του Λουτρακίου τον Γιώργο Γκιώνη, σε καμία των περιπτώσεων δεν πρόκειται να τον υποστηρίξει την ώρα μάλιστα,που είναι:

 

● Αφενός κατηγορούμενος στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για απιστία σε βάρος του Δημοτικού συμφέροντος.

 

● Αφετέρου, μόλις χθες ″έσκασε″ η άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία Κορίνθου και την διενέργεια προανάκρισης σε βάρος του ιδίου και του πρώην ομολόγου του Κώστα Λογοθέτη, από την κατάθεση στην εισαγγελική αρχή των τραπεζικών αποδείξεων εκ μέρους του εκλεγέντος πλέον δημοτικού συμβούλου Γιώργου Κοντού, για τα χρήματα που είχε καταθέσει στους λογαριασμούς τους εργολάβος.

 

Ως πολιτικά όντα πριν προσέλθουμε στην κάλπη κι επιλέξουμε ένα από τα δύο πολιτικά πρόσωπα που επέλεξε η πλειοψηφία των πολιτών του δήμου μας, έχουμε ηθική υποχρέωση να επισημάνουμε, να αναδείξουμε, να καυτηριάσουμε τα αρνητικά στοιχεία που ισοπεδώνουν τους κανόνες ηθικήςκαι εντιμότητας, προσβλέποντας και προσδοκώντας να απαλλάξουμε τον δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων από τη χειρότερη ιστορικά δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη. Από εκεί και πέρα οι πολίτες ενημερωμένοι κρίνουν και αποφασίζουν, αλλά από την πλευρά μας σε καμία των περιπτώσεων δεν αποκρύπτουμε τα γεγονότα, περί άλλων τυρβάζοντες.