Ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι ο Γιώργος Αμυράς

Την ανεξαρτητοποίησή του και την αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού ανακοίνωσε ο Γιώργος Αμυράς.

 

 

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Αμυρά σηματοδοτεί τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, καθώς πλέον απομένουν τέσσερις βουλευτές και όχι πέντε, όπως απαιτείται. Έτσι, από στη στιγμή που η Κ.Ο. του Ποταμιού δεν υφίσταται, όλοι οι βουλευτές του Ποταμιού θεωρούνται ανεξάρτητοι.

 

 

Σε ανακοίνωσή του, ο βουλευτής τονίζει ότι δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά όταν «τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρους του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα».

 

 

Ο βουλευτής ευχαριστεί τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και «όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα».

 

 

Ο κ. Αμυράς είχε εδώ και ημέρες αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το κόμμα, καθώς αντιτίθεται στην ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

 

 

Τις ίδες προθέσεις έχει εκφράσει και ο Γρηγόρης Ψαριανός. Μετά τη διαγραφή του Σπύρου Δανέλλη από τον Σταύρο Θεοδωράκη και την ανεξαρτητοποίηση Αμυρά, αυτή τη στιγμή οι βουλευτές του Ποταμιού είναι οι εξής: Σταύρος Θεοδωράκης, Σπύρος Λυκούδης, Γιώργος Μαυρωτάς, Γρηγόρης Ψαριανός.

 

cnn.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ