Αννίβας Παπακυριάκος: Σε ετοιμότητα ο δήμος Βέλου-Βόχας ενόψει της κακοκαιρίας

O Δήμος Βέλου-Βόχας είναι σε κατάσταση επιφυλακής με τα μέσα που διαθέτει ώστε να συνδράμει με κάθε τρόπο τους δημότες και όπου παραστεί ανάγκη.

 

Από σήμερα το απόγευμα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 μέχρι και την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 που θα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υπάρχουν συνεργεία του Δήμου με μηχανήματα (τσάπες κλπ) σε πλήρη ετοιμότητα.

 

Οι δημότες μας μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του Δήμου 2741360520 και 2741360521 για άμεση πληροφόρηση και εξυπηρέτηση καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας (και απογευματινές ώρες)

 

Σε Δελτίο Τύπου που διένειμε ο Δήμος Βέλου-Βόχας ενημερώνει τους δημότες του σχετικά με καιρικά φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες ημέρες αλλά και πως προετοιμάζεται για ενδεχόμενη αντιμετώπισή τους

 

Σε έκτακτο Δελτίο Ενημέρωσης προχώρησε το Διασωστικό Σώμα Κορίνθου "Πήγασος" το απόγευμα της Δευτέρας 4/2/2019 με το οποίο επισημαίνουν πιθανούς κινδύνους που μπορεί να δημιουργηθούν στην Κορινθία από βροχοπτώσεις.

 

Στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι η ΕΜΥ με έκτακτο -κόκκινο- Δελτίο και βασισμένη στα προγνωστικά τους μοντέλα προειδοποιεί για μεγάλες ποσότητες νερού ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ από ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Τρίτη) μετά της 19.00 έως και ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ της Τετάρτης.

 

Οι υπηρεσίες του Δήμου Βέλου-Βόχας βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση και ήδη έχουν προχωρήσει σε καθαρισμό επικίνδυνων σημείων.

 

Συνιστούμε σε ΟΛΟΥΣ τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους με οχήματα και να ενημερώνονται

 

1. από την ιστοσελίδα του Δήμου στο Διαδίκτυο https://velovocha.gr/ αλλά και

 

2. από τη σελίδα του Δήμου στο Facebook https://www.facebook.com/VeloVocha/

 

Θα παρέχουμε διαρκή και άμεση ενημέρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αν και φυσικά ευχόμαστε αυτό να μην χρειαστεί.

 

πηγή: korinthostv.gr