Απάντηση Παναγιώτη Πιτσάκη σε ποδοσφαιρικά σενάρια

Με αφορμή φανταστικά σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες,σχετικά με την ομάδα «Κόρινθος 2006», θέλω να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:

1. Στην ζωή μου και στις επιχειρήσεις μου πρεσβεύω την απόλυτη καθαρότητα. Η επιχείρηση «Αφοι Πιτσάκη» είναι διαχρονικός χορηγός του Κορινθιακού αθλητισμού.

2. Πιστεύω ότι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν χωρούν άνθρωποι και φαινόμενα,πο0υ προσβάλουν την νέα γενιά.

3. Τόσο εγώ, όσο και μία ομάδα φίλων επιχειρηματιών, θέλουμε να επενδύσουμε στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο από μηδενική βάση και χωρίς τα βαρίδια που έχουν διώξει τους φιλάθλους από τα γήπεδα.

4. Δεν συμμετέχουμε σε κανένα σχήμα και δεν στηρίζουμε κανένα διοικητικό σχήμα, σε καμία ομάδα. Έχουμε δικό μας στρατηγικό σχέδιο να πάμε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο εκεί που το θέλουν οι Κορίνθιοι φίλαθλοι, με υγιείς βάσεις και υποδομές.

5. Μπορούμε να στηρίξουμε με όσα μέσα χρειαστούν μία ομάδα όχι μόνο να παραμείνει σε Εθνική κατηγορία αλλά και να πρωταγωνιστήσει, με την προυπόθεση ότι θα υλοποιηθεί το σχέδιο ανάπτυξης που έχουμε ολοκληρώσει.

6. Οσοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το όνομα μας, απλά ματαιοπονούν ,ελπίζοντας ότι θα κοροϊδέψουν για λίγο καιρό τους ευκολόπιστους.

7. ΟΤΑΝ και ΕΑΝ μας ζητηθεί θα είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε ψηλά το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Τα χρήματα των επιχειρηματιών που πιστεύουν σε αυτό το σχέδιο είναι προσωπικά τους, πλήρως φορολογημένα και διαυγή.

8. Εμείς είμαστε ΕΔΩ, με πλήθος Κορίνθιων ποδοσφαιριστών, προπονητών, επιχειρηματιών και πολιτών να κάνουμε και πάλι υπερήφανη ποδοσφαιρικά την Κορινθία.

Μέχρι τότε απέχουμε πλήρως από κάθε συζήτηση περί ποδοσφαίρου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ