Απίστευτη πτήση: Ταξίδεψε ξυπόλητος φορώντας το μποξεράκι του

Σκέφτηκε ότι κλείνοντας αεροπορική θέση με επιπλέον χώρο για τα πόδια. Είχε κάνει μία σοφή επιλογή, όμως η πραγματικότητα τη διέψευσε πριν ακόμα απογειωθεί το αεροπλάνο.

 

Ο λόγος για τη Λίζι Τόμσον, η οποία μάλλον επέλεξε τη χειρότερη θέση της πτήσης της, όταν ο διπλανός της, πριν ακόμα απογειωθεί το αεροπλάνο της Air France, αποφάσισε να ταξιδέψει… άνετος, βγάζοντας παντελόνι, παπούτσια και κάλτσες, μένοντας με το καρό μποξεράκι και ξυπόλητος.

 

Όμως η περιπέτεια της Λίζι, δεν περιορίστηκε στον ημίγυμνο συνεπιβάτη της, καθώς κατά την επιβίβαση ένας άντρας ζήτησε να κάτσει δίπλα του μαζί με ένα… γιουκαλίλι, για να γράψει μουσική.

 

Όταν ρώτησε έναν αεροσυνοδό για το κατά πόσο μπορεί εκείνος να «πείσει» τον άντρα με το καρό εσώρουχο να φορέσει τα ρούχα του, η Λίζι δέχτηκε αντιπρόταση να αλλάξει θέση, όμως εκείνη δεν ήθελε να χάσει τη θέση της.

 

«Αυτή θα είναι μια μεγάλη πτήση», σχολίασε η Λίζι μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, ενώ αφού προσγειώθηκαν ενημέρωσε τους followers της ότι ο ημίγυμνος συνεπιβάτης της, μετά από τέσσερα μπουκαλάκια κρασί, κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε, αποφάσισε να ξαναφορέσει το μπουφάν του αλλά όχι το παντελόνι του.