Απίστευτο video: Με... Leopard πρόσφεραν κρασί στον στρατηγό τους στην Ξάνθη

Του πρόσφεραν ένα ποτήρι κρύο λευκό κρασί επάνω σε ένα Leopard 2 Hel και συγκεκριμένα στην κάνη του πυροβόλου του, δείχνοντας έτσι και τις εξαιρετικές δυνατότητες σταθερότητας των ελληνικών οπλικών συστημάτων.

 

 

 

Η γιορτή που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του προστάτη μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου στο στρατόπεδο «Υπιάτρου Τριανταφυλλίδη» στην Ξάνθη... επεφύλαξε στον τρατηγό του Δ’ Σώματος Στρατού μία ευχάριστη έκπληξη.

Οι συνεργάτες του στρατηγού προέβησαν σε μία... πρωτότυπη κίνηση προκειμένου να τιμήσουν τον εορτάζοντα διοικητή του Δ’ΣΣ. Του πρόσφεραν ένα ποτήρι κρύο λευκό κρασί επάνω σε ένα Leopard 2 Hel και συγκεκριμένα στην κάνη του πυροβόλου των 120 mm του, δείχνοντας έτσι και τις εξαιρετικές δυνατότητες σταθερότητας και στόχευσης των ελληνικών οπλικών συστημάτων.

Το τανκ που μεταφέρει το ποτήρι κινείται, χωρίς να χυθεί ούτε στάλα, ενώ ο στρατηγός παίρνει τελικά το ποτήρι από ένα μέλος του πληρώματος του άρματος, ευχαριστεί τους ένστολους και δοκιμάζει το κρασί.

 

Μέσα από αυτήν την πρωτότυπη επίδειξη, οι αρματιστές επέδειξαν τόσο τις δικές τους ικανότητες όσο και την αποτελεσματικότητα και επάρκεια του συστήματος σταθεροποίησης του πυροβόλου, κάτι το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ευστοχία του όπλου.

 

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι θεώρησαν προκλητική την επίδειξη, κάνοντας λόγο για υποβάθμιση του ρόλου του Στρατού και δη των επιβλητικών Τεθωρακισμένων και των πληρωμάτων τους. Πάντως, η ηγεσία του Στρατού και δη του Στρατοπέδου απορρίπτουν τις παραπάνω κριτικές, καθώς η επίδειξη έγινε με την έγκρισή τους και μάλιστα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε το βίντεο: