Αποκάλυψη: Αυτές είναι μερικές από τις εκπλήξεις για το Καρναβάλι Λουτρακίου

Με πυρετώδεις ρυθμούς ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, προετοιμάζεται για τις Απόκριες. Ήδη οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και οι εκδηλώσεις αναμένονται να διαρκέσουν 7-8 ημέρες, μέχρι την κορύφωση, την Κυριακή της Αποκριάς, στις 10 Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών στον κεντρικό δρόμο της πόλης του Λουτρακίου.

 

 

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σάκης Παπαθανασίου, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην καθιερωμένη μεγάλη συναυλία του Καρναβαλιού στο Λουτράκι, την Κυριακή της Αποκριάς, θα τραγουδήσει ο Γιώργος Γιαννιάς, ενώ παρουσιάστρια θα είναι η personal trainer, Ειρήνη Κολιδά, γνωστή από το πέρασμά της από το Survivor.

 

 

Ξεχωριστή νότα, βέβαια, αναμένεται να δώσουν οι φίλοι Μουσικής του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, οι οποίοι θα φορέσουν τα κοστούμια των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς σειράς La Casa De Papel (Χάρτινο Σπίτι / Η τέλεια Ληστεία), που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν "συνεργοί" στην τέλεια ληστεία και να συμμετέχουν μαζί με τους Φίλους Μουσικής μπορούν να καλέσουν στο 6982663677 για να κανονίσουν τα διαδικαστικά με τον El Profesόr. Ίσως, κάπου δίπλα τους, κατά τη διάρκεια της παρέλασης, να βρίσκεται η Tokyo, ο Berlin, ο Moscow, ο Elsinki, η Nairobi ή κάποιος άλλος από τους πρωταγωνιστές της σειράς...