Αποκάλυψη Γκιώνη: "Πάω στο Spa, γδύνομαι και κάνω μπάνιο για να βλέπω τα προβλήματα που υπάρχουν!"

Η ατάκα της χρονιάς δια στόματος Γιώργου Γκιώνη κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, απευθυνόμενος προς τον τέως Δήμαρχο, Κώστα Λογοθέτη, αποκάλυψε… «Κύριε Λογοθέτη, ούτε ένα μπάνιο δεν έχετε κάνει στο SPA. Εμείς πάμε εκεί, να γδυθούμε, να κάνουμε μπάνιο για να δούμε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν»!...

 

Μετά από την αποκάλυψη της βαρείας και ανθυγιεινής εργασίας του σημερινού Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, ο οποίος για χάρη των εργαζομένων του Δήμου και προς όφελος των Δημοτών του Λουτρακίου, αναγκάζεται να γδύνεται και να κάνει βουτιές στο SPA, ενώ, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη οι πληροφορίες που αναφέρουν, ότι μερικές φορές έχει υποστεί και τη βάσανο του μασάζ για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι αν και εκεί λειτουργούν όλα κανονικά!

 

Είναι πάντως κάτι παραπάνω από εμφανές ότι ο Γιώργος Γκιώνης έκανε μεγάλη προσπάθεια να μην χαμηλώσει το επίπεδο, λίγες ώρες αφού είχε υπογράψει την συνεργασία του με την Αλέξανδρος Τεχνική, προκειμένου να αναλάβει το management του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου για δύο μήνες έναντι μισθώματος 3.000 ευρώ συνολικά.