Αποκάλυψη! Τέλος η Αλέξανδρος Τεχνική από το Spa Λουτρακίου!

Συμφωνία ήταν και... πέρασε! Τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας... Αυτό τόνισε στο loutraki365.gr, το στέλεχος της “Αλέξανδρος Τεχνική”, Γιώργος Βλάχος ο οποίος ξεκαθάρισε ότι έχει ήδη αποσύρει την πρόταση, που έκανε στην Τουριστική Λουτρακίου, την οποία και απεδέχθη κατά πλειοψηφία, το Δ.Σ. της Δημοτικής Εταιρείας.

 

Των Γιάννη Κ. Ηλιάδη – Αλέξανδρου Κανδρή

 

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την πρόταση, προβλεπόταν η σύναψη σύμβασης με την εταιρεία “Αλέξανδρος Τεχνική & ΣΙΑ Ε.Ε.”, για την επ’ αμοιβή πρόσληψη ειδικού συμβούλου από 1.7.2018 έως 30.8.2018, με συμβουλευτική ιδιότητα για το management του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου (SPA).

 

«Στόχος μας, με αυτή τη σύμβαση που υπογράψαμε, ήταν να προχωρήσουμε σε παρεμβάσεις για τη βελτίωση, τόσο του επιπέδου του προσωπικού του Υδροθεραπευτηρίου, όσο και της ίδιας της επιχείρησης, προκειμένου να αναβαθμίσουμε, στο σύνολό τους, τις υπηρεσίες του Spa», τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος, στο loutraki365.gr

 

Αναφερόμενος στις τοποθετήσεις των Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι, εμμέσως πλην σαφώς, τον κατηγόρησαν για εκβιασμό, απάντησε πως «δεν φανταζόμουν, ούτε επιζητούσα τέτοια και τόση αντιπαράθεση. Και, τι δεν άκουσα όλες αυτές τις ημέρες! Το κλίμα μόνο καλό δεν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω. Διαπίστωσα ότι υπάρχουν πάρα πολλές δυσκολίες στη σύναψη αυτής της σύμβασης. Ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα εκβιαστής. Όμως, το ύψος του χρέους, από την πλευρά του Δήμου προς την εταιρεία μας, είναι λίγο περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ. Έκανα μια πρόταση ανοιχτά, μπροστά σε όλους, στο Δημοτικό Συμβούλιο και διαπίστωσα ότι υπάρχουν δυσκολίες».

 

Υπ’ αυτές τις συνθήκες, κατά την άποψη του Γιώργου Βλάχου πάντα, η κατάσταση έφθασε σε αδιέξοδο… «Αυτή τη στιγμή, έχω ζητήσει να ανακληθεί η σύμβαση που υπέγραψε η Τουριστική Λουτρακίου με την Αλέξανδρος Τεχνική. Ίσως, κάποτε, να επικρατήσει η φωνή της λογικής στο Λουτράκι και να επανέλθω…», συμπλήρωσε τη σκέψη και τα σχέδιά του ο ίδιος.

 

Όσον αφορά στις φήμες που κάνουν λόγο για ανάληψη ποσού 5.000 ευρώ από το Λογιστήριο του Υδροθεραπευτηρίου, ο Γιώργος Βλάχος διευκρίνισε, ομολογώντας ευθέως, πως «φυσικά και τα πήρα τα χρήματα. Εγώ προσωπικά, πήγα στο Λογιστήριο και μου τα έδωσαν. Δεν τα έκλεψα! Πρόκειται για μια τυπική διαδικασία, νόμιμη στον απόλυτο βαθμό. Επαναλαμβάνω ότι η Τουριστική χρωστάει στην εταιρεία μας ποσό άνω των 6 εκατομμυρίων ευρώ».

 

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να προβεί σε καμία κατάσχεση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για το καλό της επιχείρησης. «Το καλό της επιχείρησης του Spa, είναι και δικό μου καλό. Αν ανέβουν τα έσοδα, θα πάρω αυτά που μου χρωστάει η Τουριστική Λουτρακίου. Αυτό δυστυχώς, δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι…».

 

Σχετικά θέματα:

 

Ραγδαίες εξελίξεις στο Spa Λουτρακίου

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε μορφή Blog