Αποκλειστικό! Αυτοί είναι οι λόγοι παραίτησης του Παναγιώτη Πέτρου

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, υπέβαλλε λίγα λεπτά πριν τη λήξη της συνεδρίασης της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου, ο Παναγιώτης Πέτρου.

 

Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι την ώρα της παραίτησής του (περίπου στις 11 το βράδυ της Δευτέρας), δεν υπήρχαν κάμερες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού το θέμα της έναρξης της συζήτησης για τη μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Α.Ε., είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η συνεδρίαση ξεπέρασε συνολικά τις 5 ώρες αφού εκτός των Δημοτικών Συμβούλων, ήταν συνεχείς οι τοποθετήσεις των ορκωτών λογιστών και των νομικών του Δήμου, προκειμένου να λύσουν τις όποιες απορίες προέκυπταν.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, η παραίτηση του Παναγιώτη Πέτρου από τη θέση του προέδρου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία ακόμα και στα πιό κοντινά του πρόσωπα που δεν γνώριζαν γι αυτήν του την απόφαση.

 

Όπως ο ίδιος εξήγησε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η απόφασή του αυτή, είχε να κάνει με τη διαφωνία του στον τρόπο που χειρίζονται κάποια μέλη της Δημοτικής Αρχής το θέμα της άφιξης μεταναστών στο ξενοδοχείο Ηλιόχαρη στους Αγίους Θεοδώρους, τον "ερασιτεχνικό" τρόπο που έρχονται ορισμένα θέματα προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που όσο πλησιάζουν οι Δημοτικές εκλογές θυμίζει "καφενείο" με συνεχείς αντιπαραθέσεις, απρεπείς εκφράσεις και συνεχιζόμενες εντάσεις και όχι ναό της Δημοκρατίας.

 

Είναι χαρακτηριστικό, το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου, στο φάκελο που περιείχε τα έγγραφα προς ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων, το ένα έγγραφο μπήκε κατά λάθος και τελικά, κανένας δεν έπρεπε να το λάβει υπ' όψιν του. Και όπως αποδείχτηκε από την τοποθέτηση του νέου προέδρου της Τουριστικής, Γιώργου Ρουμελιώτη, την ευθύνη γι αυτό το λάθος, δεν την είχε ο πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Έτσι, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συνεργασία αυτά τα 4 χρόνια, ο Παναγιώτης Πέτρου, ανακοίνωσε την παραίτησή του. Μάλιστα, τόσο ο Κώστας Λογοθέτης όσο και ο Σάκης Παπαθανασίου, ευχαρίστησαν για το έργο του τον Παναγιώτη Πέτρου και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια σε όποιον πολιτικό δρόμο κι αν αποφασίσει να κατευθυνθεί.