Αποκλειστικό: Παραιτείται ο Κώστας Βενετσάνος από πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λουτρακίου

Με επιστολή του, στο Γραμματέα του Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κονταδάκη, ο Κώστας Βενετσάνος ανακοινώνει ότι αποσύρει την υποψηφιότητα του από πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Λουτρακίου Περαχωρας Αγίων Θεοδώρων. Ξεκαθαρίζει δε, ότι παραμένει στέλεχος και στην διάθεση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, "ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι η επομένη κυβέρνηση της Πατρίδας μου".

 

Αναλυτικά η επιστολή του:

 

Ο λόγος που έθεσα υποψηφιότητα ήταν να προσφέρω και όχι να αποκομίσω οτιδήποτε προσωπικά όφελος η να προβληθώ προσωπικά. Επειδή το μόνο που με ενδιάφερε ήταν η ενότητα της παράταξης και το καλό της πατρίδας.

 

Εκανα όλα ακριβώς εκείνα που όφειλα να κάνω στα πλαίσια της νομιμότητας ,της διαφάνειας και των υποχρεώσεων μου με βάση τις εγκύκλιους που μου έστελνε το οργανωτικό του κόμματος όμως μετά τα τελευταία γεγονότα που είδαν όλοι οι νεοδημοκράτες και νεοδημοκρατισσες σε διάφορα μπλοκ και ύστερα από τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που έλαβα από τα μελή του κόμματος εκφράζοντας την οργή τους για τις ύβρεις κατά του Πρόεδρου ,αντιπρόεδρου και της Νέας Δημοκρατίας και επειδή αυτές οι πρακτικές δεν συνάδουν με το ενωτικό πνεύμα που πρέπει να υπηρετούν όσοι εμπλέκονται σε τέτοιες διαδικασίες.

 

Επειδή πρέπει να διαφυλαχτεί με κάθε τρόπο η ενότητα της παράταξης και είναι αναγκαίο για ένα κόμμα που οδεύει προς εθνικές εκλογές

 

Αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητα μου από πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Λουτρακίου Περαχωρας Αγίων Θεοδώρων. Θέλω να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι κάνεις δεν με ανάγκασε να συμμετέχω σε διαδικασίες που θα βλάψουν αυτό που αγαπώ και για το όποιο αγωνίζομαι.

 

Είμαι και και θα είμαι πάρων ως στέλεχος της μεγαλύτερης παράταξης και θα αγωνιστώ από κάθε θέση με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι η επομένη κυβέρνηση της Πατρίδας μου. Μακριά από έμενα συμπεριφορές που προσβάλουν την Νέα Δημοκρατία τον Πρόεδρο της τον Αντιπρόεδρο της και τα μελή της.

 

Η ΔΗΜ.Τ.Ο πρέπει να είναι διπλά στην κοινωνία και να έχει προτεραιότητα τον πολίτη. Για αυτό αγωνιζόμουν και για αυτό θα συνεχίσω να αγωνίζομαι.

 

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και με τίμησαν με την υπογραφή τους εκδηλώνοντας την αποδοχή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και υπόσχομαι να είμαι πάντα δίπλα τους

 

Με τιμή

 

Βενετσάνος Κώστας