Αποκλειστικό: Υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων ο Θοδωρής Πέτρου

Με τις αυτοδιοικητικές εκλογές να βρίσκονται προ των πυλών, καθώς θα πραγματοποιηθούν σε λιγότερους από 8 μήνες, οι υποψήφιοι ανοίγουν σιγά σιγά τα χαρτιά τους και προετοιμάζονται για τη μεγάλη εκλογική μάχη της 19ης Μαΐου 2019 στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

 

Ο Θοδωρής Πέτρου, που ποτέ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τον δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

 

Από την πρώτη στιγμή της πολιτικής σταδιοδρομίας του, ξεχώρισε, καθώς δεν δίστασε να ανεξαρτητοποιηθεί από το συνδυασμό "Πρωτοβουλία Πολιτών" και να παραμείνει ανεξάρτητος μέχρι και σήμερα παρά τις πολιτικές "σειρήνες" που έφταναν στα αυτιά του. Έχει δείξει και έχει αποδείξει, με την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι είναι πάντα διαβασμένος και σωστά προετοιμασμένος για τα θέματα που έρχονται προς συζήτηση, ενώ έχει αναδείξει πολλά σοβαρά ζητήματα με τις τοποθετήσεις του στα θέματα της προ ημερήσιας διάταξης.

 

Ο Θοδωρής Πέτρου, έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με αρκετούς ανθρώπους και ετοιμάζει ήδη τον μηχανισμό του για να διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών του, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το επόμενο διάστημα, ίσως και μέσα στον μήνα που διανύουμε. Πρόκειται άλλωστε, για έναν άνθρωπο που εκφράζει (και αποτελεί) το νέο και το άφθαρτο, απευθύνεται στην κοινωνία και όχι σε στενά κομματικά ακροατήρια και που είναι δεδομένο ότι θα απευθυνθεί σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα και πολιτικούς χώρους, συνθέτοντας ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.

 

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, είναι δεδομένο ότι ο πολιτικός πήχης για όλους τους υποψήφιους, θα ανέβει, καθώς είναι γνωστό ότι ο Θοδωρής Πέτρου διατηρεί ισχυρή δύναμη που αναμένεται να τον στηρίξει, στον τόπο καταγωγής του, τους Αγίους Θεοδώρους, ενώ και στο Λουτράκι αναμένεται ότι θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις , με την ένταξη στο ψηφοδέλτιό του πολλών ανθρώπων που δεν έχουν ασχοληθεί μέχρι τώρα με τα κοινά, αλλά διατηρούν καλό βιογραφικό και αρκετά ισχυρή πολιτική δύναμη.