«Αποτεφρώστε τον- Εγώ δεν πληρώνω» - Σοκάρει ο γιος του Κλαρκ Γκέιμπλ μετά το θάνατο του παιδιού του

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο γιος του θρύλου του Χόλιγουντ Κλαρκ Γκέιμπλ αρνήθηκε να πληρώσει για την κηδεία του δικού του γιου και πως δεν επέτρεψε να θαφτεί στον οικογενειακό τάφο.  

 

 

Τα συγκλονιστικά μηνύματα που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο συνοδεύονται από καταγγελίες πως ο Τζον Κλαρκ Γκέιμπλ, γιος του διάσημου ηθοποιού και πατέρας του 30χρονου που πέθανε πρόσφατα, αδιαφόρησε τελείως για το θάνατο του γιου του.  

 

 

Ο Κλαρκ Γκείμπλ ο Γ', ο 30χρονος εγγονός του σταρ βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από την αρραβωνιαστικιά του την περασμένη Παρασκευή. Η αδελφή του, η Κέιλι Γκείμπλ δήλωσε ότι κάλεσε τον πατέρα της να του πει για τα τραγικά νέα. Αλλά εκείνος της έκλεισε το τηλέφωνο και απάντησε με ένα δηλητηριώδες μήνυμα.  

 

 

«Συλλυπητήρια για την απώλειά σας. Αυτό που θέλω είναι να τον αποτεφρώσετε γιατί δεν θα τον βάλουμε στον οικογενειακό τάφο και σας ενημερώνω πως δεν πληρώνω για τίποτα», γράφει το κείμενο. Ο χώρος που αναφέρεται ως οικογενειακός τάφος βρίσκεται στο νεκροταφείο Forrest Lawn στο Λος Άντζελες, και εκεί έχει ταφεί η σορός του Κλαρκ Γκέιμπλ.

 

 

«Όλοι χρησιμοποιείτε το όνομα του πατέρα μου και το ντροπιάζετε», λέει. «Αφήστε εμένα και τον πατέρα μου μακριά από αυτό το χάος των ναρκωτικών», προσθέτει σε άλλο μήνυμα. Η σοκαριστική αντίδραση του πατέρα έρχεται στο φως ενώ γίνεται γνωστό πως η οικογένεια ήταν αποξενωμένη εδώ και χρόνια. Η κόρη του Τζον Κλαρκ Γκέιμπλ καταγγέλλει μάλιστα πως ο πατέρας του ήταν φριχτός με τα παιδιά του και πώς και ο ίδιος ήταν χρήστης ναρκωτικών. Μάλιστα αναφέρει πως έκανε ναρκωτικά μπροστά στα παιδιά του.     

 

 

«Αισθάνομαι λυπημένη που ενώ ο αδερφός μου είναι στο φέρετρο, πρέπει να τον υπερασπιστώ, όπως έκανα πάντα. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια. Τα λέω τώρα δημόσια πριν ξεκινήσεις να λες τα ψέματα σου», έγραψε η Κέιλι Γκέιμπλ στο Facebook.   

 

 

«Tζον, ΑΝΤΕ Γ...ΟΥ!! Εσύ είσαι αυτός που ήσουν πάντα μαστουρωμένος και έκανες ναρκωτικά μπροστά μας όταν ήμασταν παιδιά και μας βασάνιζες, ειδικά τον Κλαρκ. Θα γράψω ένα βιβλίο ώστε ο κόσμος να μάθει την αλήθεια. Νιώθω αηδία που είμαι συγγενής σου! Άρρωστε ναρκομανή», είναι τα σκληρά λόγια της Κέιλι για τον πατέρα της.   

 

 

O Γκέιμπλ ο Γ' με την αδελφή του

O Γκέιμπλ ο Γ' με την αδελφή του  

 

 

Η Κέιλι ανάρτησε επίσης το οπισθόφυλλο ενός περιοδικού που κυκλοφόρησε περίπου το 2005-6. Σε αυτό υπάρχουν φωτογραφίες του πατέρα της ο οποίος φεύγει από αίθουσα δικαστηρίου για να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης. Στο χέρι του φαίνεται να υπάρχουν αρκετά τρυπήματα από βελόνες.       

 

 

 

Η οικογένεια Γκέιμπλ έχει βεβαρυμένο ιστορικό προβλημάτων που σχετίζονται με τα ναρκωτικά, όπως είπε η μητέρα του Κλαρκ, η Τρέισι Σεφ σε συνέντευξη της στη Daily Maill. Ο αδερφός του Τζον πέθανε σε ηλικία 27 ετών από υπερβολική δόση. Ο θάνατος της φίλης του Τζον, το 2012, έχει συνδεθεί πάλι με χρήση φαρμάκων.   

 

 

H Σεφ αποκάλυψε επίσης πως ο πρώην σύζυγος της έχει αναζητήσει βοήθεια σε κέντρα αποτοξίνωσης στο παρελθόν και πως αρκετά μέλη της οικογένειας του ήταν εξαρτημένοι χρήστες. Είπε πως ο γάμος της με τον Τζον Κλαρκ Γκέιμπλ έληξε ακριβώς λόγω της εξάρτησης του από τα ναρκωτικά. Πρόσθεσε πως όλα τα αδέρφια του έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα. 

 

 

«Με τον τωρινό μου σύζυγο είμαστε μαζί 27 χρόνια, είναι 32 χρόνια καθαρός. Είναι μία πραγματική μάχη. Έχω τέσσερα παιδιά, όλα τους έχουν παλέψει με την εξάρτηση. Έχω δύο παιδιά με τον τωρινό μου σύζυγο τον Τζέισον. Ο μεγαλύτερος είναι καλά, απλά του αρέσει να γλεντάει. Ο μικρότερος πάλεψε με την εξάρτηση και αυτός. Είναι 17 χρονών πια, εδώ και έναν χρόνο είναι καθαρός. Η κόρη μου είναι έγκυος 7 μηνών. Είναι καλά αλλά αντιμετώπισε και αυτή στο παρελθόν προβλήματα με τα ναρκωτικά», κατέληξε. 

 

   

 

 

 Ένας συνάδελφος του νεκρού πια Κλαρκ επιβεβαίωσε πως ο 30χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών. Ο Μπόμπι Γκολντστάιν, ο δημιουργός του Cheaters, του reality show στο οποίο ήταν παρουσιαστής ο Γκέιμπλ, είπε πως γνώριζε πως ο Κλαρκ ήταν χρήστης ναρκωτικών, αλλά αυτό δεν επηρέασε ποτέ τη δουλειά του.   

 

 

«Ξέρω πως ο Κλάρκ έκανε χρήση ναρκωτικών για αρκετά χρόνια. Εγώ τον ήξερα σχεδόν μία δεκαετία, δεν τον είδα ποτέ μαστουρωμένο. Ήταν ένας πολύ καλός συνάδελφος και ένας σπουδαίος παρουσιαστής στο Cheaters. 

 

Πηγή: lifo.gr