Αργυρό μετάλλιο για τον Ξυλοκαστρινό Πρωταθλητή Brazilian Ziu Zitsu Θέμη Φλέσσα

Όποιος νομίζει πως το να κάνει κάποιος πρωταθλητισμό στις ημέρες μας, στη χώρα μας, είναι εύκολη διαδικασία, καλό είναι να αναθεωρήσει.

 

 

Δεν έχει σημασία το άθλημα, έχουν σημασία πάντοτε οι συνθήκες. Στα μαχητικά αθλήματα κιόλας ακόμη περισσότερο καθώς σημαντικό ρόλο παίζει πια και η ηλικία ενός αθλητή. Ιδιαίτερα μετά τα 30 πρέπει να είσαι πραγματικά δυνατός και να έχεις μεγάλη διάθεση – κότσια για να στέκεσαι ψηλά.

 

 

Ο Ξυλοκαστρινός Θέμης Φλέσσας έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο ότι δεν σταματά να ονειρεύεται. Ύστερα από το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Καράτε πριν μερικά χρόνια και τις αρκετές επιτυχίες στα διάφορα όπεν τουρνουά ανά την Ευρώπη, ήρθε η ώρα να ανέβει στο βάθρο και στο Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου. Μια πολεμική τέχνη που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία εσχάτως στην χώρα μας.

 

 

Έτσι λοιπόν, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπραζίλιαν Ζίου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ) που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αττική, ο έμπειρος μαχητής από το Ξυλόκαστρο κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, έπειτα από σπουδαίες εμφανίσεις και συναρπαστικούς αγώνες που πραγματοποίησε. Μαζί του και οι νεαροί συναθλητές του από το Ξυλόκαστρο, Λεωνίδας Καγιόπουλος και Περικλής Αϊδινόπουλος που κατέκτησαν την 5η θέση αμφότεροι στις κατηγορίες τους.

 

 

Συγχαρητήρια και στους τρεις και να συνεχίσετε να παλεύετε με την ίδια διάθεση!

 

Πηγή:revista.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ