Αθανάσιος Ροβήλος: Γιατί σας ζητώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας

Η Υποψηφιότητα μου για Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδιασμό ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Νίκα Παναγιώτη, τον οποίο στηρίζω με τη συμμετοχή μου, είναι απόφαση ευθύνης και ανιδιοτέλειας.

 

 

Ο Παναγιώτης Νίκας, είναι ο πλέον κατάλληλος, για τη θέση του Περιφερειάρχη, καθώς είναι ένας καταξιωμένος και εξαιρετικά αποτελεσματικός αυτοδιοικητικός.

 

 

Προσωπικά δεν υπήρξα πολιτικός και δεν θα γίνω, με την διάσταση που στην πατρίδα μας έχει η έννοια, από ορισμένους, φιλότιμα κακοποιηθεί.

 

 

Αποφάσισα να συμμετέχω:

 

 

- Γιατί στην Κορινθία δεν έχουν γίνει έργα ανάπτυξης, ώστε να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, που θα μπορούσαν να κρατήσουν τα παιδιά μας στον τόπο τους.

 

 

- Γιατί δεν έχει ακόμα σχεδιασθεί και δοκιμαστεί ένα αξιόπιστο σύστημα Πολιτικής Προστασίας (παρά τα όσα έχουν βιώσει συνάνθρωποι μας), που να προσφέρει αίσθημα ασφάλειας, αλλά και οργάνωσης εθελοντισμού.

 

 

- Γιατί στο τεράστιο πρόβλημα της διάβρωσης του Κορινθιακού Κόλπου, δεν έχει δοθεί καμία ουσιαστική λύση από την Περιφέρεια, με αποτέλεσμα την απώλεια τεράστιων εκτάσεων πολύτιμης παραλίας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

 

- Γιατί ακόμα συζητάμε για την διαχείρηση των απορριμμάτων, πληρώνοντας υπέρογκα χρηματικά πρόστιμα και επιβαρύνοντας το περιβάλλον.

 

 

- Γιατί το φράγμα του Ασωπού, που θα εξασφάλιζε την λύση άρδευσης των γεωργικών μας εκτάσεων, έχει βαλτώσει εδώ και χρόνια. Τεράστιο σφάλμα στην διαχείριση των υδάτινων πόρων.

 

 

- Γιατί οι αρχαιολογικοί μας χώροι, δεν έχουν την υποστήριξη που τους αρμόζει, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

 

- Γιατί ο Ισθμός της Κορίνθου, το δεύτερο επισκέψιμο σημείο μετά την Ακρόπολη, με τις τεράστιες δυνατότητες προβολής και ανάδειξης, έχει απλά εγκαταληφθεί στην τύχη του.

 

 

- Γιατί δεν έχει η Κορινθία την τουριστική προβολή που της αξίζει, παρότι είναι ο πλέον κοντινός στην Αττική προορισμός, διαθέτοντας όλες τις μορφές θεματικού και εναλλακτικού τουρισμού.

 

 

- Γιατί έχουμε το χειρότερο οδικό δίκτυο στην Πελοπόννησο.

 

 

- Για ένα μεγάλο αριθμό ακόμα από γιατί...

 

 

ΚΥΡΙΩΣ όμως ΓΙΑΤΙ θέλω να κοιτάω τα τρία παιδιά μου στα μάτια και μέσα από αυτά τους φίλους τους και τους φίλους των φίλων τους.

 

 

Να τους κοιτάω για να ξέρουν ότι προσπάθησα. Για να γνωρίζουν ότι η ανιοδιοτέλεια και το πνεύμα προσφοράς, είναι κινητήριες δυνάμεις στην κοινωνία.

 

 

Η ιδιαίτερη πατρίδα μας, η Κορινθία, σίγουρα αξίζει και δικαιούται καλύτερα. Σας ζητώ με τη στήριξή σας να γυρίσουμε σελίδα. Οι γνώσεις και η εμπειρία μου είναι η δική μου δύναμη.

 

 

Σας ευχαριστώ