Αθανάσιος Ροβήλος: Με αίσθημα ευθύνης μπροστά στην κάλπη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου (εικόνες)

Αγαπητοί συμπατριώτες, οι εκλογές για το μέλλον της Πελοποννήσου, είναι μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση. 

 

Ξεπερνά τα πρόσωπα, τις πολιτικές γραμμές, τις ευφάνταστες προεκλογοκές ατάκες, τα χρώματα και τις αποχρώσεις, τις δήθεν υποχρεώσεις, τις φωτογραφίες μπροστά στα έργα των άλλων, ακόμα ακόμα και τις φιλίες των προσώπων. 

 

Το μέλλον της Πελοποννήσου, άπτεται στο αίσθημα ευθύνης που πρέπει να έχει ο καθένας μας απέναντι στον εαυτό του, στα παιδιά του, απέναντι στην ευημερία της ιδιαίτερης πατρίδας μας, της Κορινθίας. 

 

Για το μέλλον του τόπου μας, μόνο ένας παράγοντας έχει μετρήσιμη αξία. Οι πράξεις, που παράγουν αποτελέσματα ουσίας. 

 

Δυστυχώς η Κορινθία, ένας ευλογημένος τόπος, σε πάρα πολλά θέματα, φλερτάρει με την έννοια της παρακμής. 

 

Επειδή κανείς δεν τόλμησε να φωτογραφηθεί και να απολογηθεί στον εγκαταλελειμμένο Ισθμό, την υποτιθέμενη Πύλη της ΜΥΘΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

 

Επειδή κανείς δεν τόλμησε να φωτογραφηθεί και να απολογηθεί μπροστά στην εξαφανισμένη, από ολιγωρία, πολύτιμη παραλία του Κορινθιακού Κόλπου.

 

Επειδή κανείς δεν τόλμησε να φωτογραφηθεί και να απολογηθεί μπροστά στο, εδώ και χρόνια υπό κατασκευή, Φράγμα του Ασωπού που θα έδινε ανάσα στους ανθρώπους που καλλιεργούν την γη τους.

 

Επειδή κανείς δεν τόλμησε να απολογηθεί, για την δραματικά χαμηλή απορρόφηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

 

Επειδή κανείς δεν τολμά να απολογηθεί στα νέα παιδιά, που αναζητούν μάταια να μείνουν στον τόπο τους και να εργαστούν με αξιοπρέπεια.

 

Για όλα αυτά τα επειδή, για τόσα και άλλα τόσα, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.

 

Όλοι εμείς που πήραμε την πρωτοβουλία, στηρίξαμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε με σθένος την προσπάθεια, του Υποψήφιου Περιφερειάρχη και επιτυχημένου αυτοδιοικητικού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ, σας καλούμε να συμμετέχετε στις εκλογές και να εμπιστευτείτε το πρόσωπο του.

 

Μπροστά στην κάλπη, ο καθένας μας συνομιλεί με την λογική και την συνείδηση του. Η ευθύνη μεγάλη. Οι φωτογραφίες απλά βοηθούν.