Αυτά τα παπούτσια μπορείς να τα φορέσεις με όλα τα καλοκαιρινά σου outfit

Αυτό το καλοκαίρι, έχεις καταλάβει ότι η μόδα είναι ένα μωσαϊκό από τάσεις περασμένων δεκαετιών που επανήλθαν και σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις το δικό σου παιχνίδι στο στιλ. Ένα από αυτά εντοπίζεται στα καλοκαιρινά παπούτσια, και συγκεκριμένα στα πέδιλα που ίσως θυμάσαι από τα ‘90s. Πρόκειται γι’ αυτά τα strappy sandals που έχουν χαμηλό τακούνι και συχνά τετραγωνισμένο στο μπροστινό μέρος πάτο και οι fashionistas τα έχουν ήδη λατρέψει. 

 

 

Ο λόγος που τα έκανε αμέσως αποδεκτά από τις απαιτητικές κυρίες της μόδας είναι το γεγονός, ότι μπορείς ταιριάζουν σχεδόν με όλα σου τα ρούχα. Δεν σε περιορίζουν στους συνδυασμούς και ουσιαστικά ολοκληρώνουν το εκάστοτε outfit με έναν διακριτικό τρόπο. Δεν χαλάνε το ύφος που θες να έχει το αποτέλεσμα, αντίθετα προσθέτουν πόντους στο στιλ.

 

 

 

Επιπλέον, παρά το χαμηλό τακούνι τους, τα strappy sandals κολακεύουν τα πόδια σου και βοηθούν αρκετά. Επειδή καλύπτουν ελάχιστα από το πέλμα σου, δίνουν την αίσθηση μακρύτερων ποδιών, γι’ αυτό είναι ιδανικά για να τα φοράς τόσο με τα παντελόνια όσο και με τις φούστες σου.

 

 

Για να καταλάβεις ακριβώς όμως πώς τα strappy sandals δένουν σε ένα σύγχρονο και στιλάτο street look, ρίξε μία ματιά στην gallery 

 

 

 

 

/limeandlife.com