Αυτή είναι η πολυτελέστατη σουίτα που έμεινε η Άνγκελα Μέρκελ! Πόσο κοστίζει τη βραδιά;

Ποιο ήταν το αίτημα της Γερμανίδας Καγκελαρίου που ικανοποίησαν οι άνθρωποι του ξενοδοχείου;

 

 

Την πολυτελέστατη σουίτα που θα μείνει η Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα παρουσίασαν στην εκπομπή “Τι λέει;”. Πρόκειται για την καλύτερη σουίτα που διαθέτει γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη, έχει θέα όλο τον Σαρωνικό και κοστίζει 5.000 ευρώ τη βραδιά.

 

 

«Καμία σχέση με φτωχικά, λιτά και απέριττα. Καθόλου μνημονιακά. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 5.000 ευρώ την ημέρα κοστίζει η πολυτελέστατη σουίτα που θα φιλοξενηθεί η Γερμανίδα πολιτικός κατά την επίσημη επίσκεψή της στην Ελλάδα. Είναι στην περιοχή της Βουλιαγμένης, σε πολυτελέστατο πεντάστερο ξενοδοχείο! Είναι η πιο πολυτελής σουίτα που διαθέτει αυτό το πασίγνωστο ξενοδοχείο εκεί στη Βουλιαγμένη.

 

 

Έχει ένα απίστευτο master bedroom, επίσης ένας δωμάτιο στο οποίο μπορεί να δώσει γεύμα σε οκτώ άτομα. Πολυτελέστατο μπάνιο με δικό του τζακούζι, δικό του χαμάμ και όλα αυτά με θέα το Σαρωνικό. Είχε ζητήσει να μείνει στον πιο ψηλό όροφο του ξενοδοχείου και το αίτημά της έγινε δεκτό, στον έβδομο όροφο θα είναι, θα τα βλέπει όλα πιάτο», αποκάλυψε ο Οδυσσέας Μητσόπουλος

 

 

 

zappit.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ