Αυτός είναι o 33χρονος που συνελήφθη για το άγριο φονικό στην Κύπρο – Η στιγμή της σύλληψής του (video)

 

  • Ο 33χρονος δεν έφερε καμία αντίσταση κατά τη σύλληψή του
  • Ποια ήταν η μοναδική λέξη που είπε όταν συνελήφθη
  • Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στα κυπριακά ΜΜΕ

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία του ζευγαριού στη Λευκωσία, η οποία έχει συγκλονίσει τόσο την Κύπρο, όσο και την Ελλάδα. «Ξέρω τι έγινε σε εκείνο το σπίτι, εκείνο το βράδυ, που σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι, μέχρι ένα σημείο, ως επίσης και ποιοι εμπλέκονται και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρο», ανέφερε κατά την ανάκρισή του ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης και εναντίον του εκδόθηκε σήμερα, Πέμπτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

 

 

Τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν και φωτογραφίες από τη στιγμή της σύλληψης. Ο 33χρονος δεν έφερε αντίσταση κατά τη σύλληψή του, ενώ όταν του επιστήθηκε από τους ανακριτές η προσοχή του στον Νόμο, είπε μονολεκτικά, «μάλιστα».

 

 

 

 

«Αυτό που έγινε, σχεδιάζεται τα τελευταία 5 χρόνια», είπε ο ύποπτος ενώπιον του Δικαστηρίου, δείχνοντας ότι γνωρίζει λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα.

Μάλιστα, δήλωσε ενώπιον της Δικαιοσύνης ότι είναι πρόθυμος να δώσει στοιχεία για τη σοβαρή υπόθεση.

 

 

 

 

 

 

Η μαρτυρία – φωτιά

Σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία, στις 18/4/18 ο ύποπτος έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 21.30 και επέστρεψε στις 04.40 στις 19/4/2018 όπου πήρε το αυτοκίνητο του παππού του και έφυγε. Από τις εξετάσεις στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν δύο σημειωματάρια στα οποία ο ύποπτος έγραψε όλα τα γεγονότα της παρούσας υπόθεσης, όπως είπε στο δικαστήριο ο Επικεφαλής των ανακριτών της υπόθεσης.

 

 

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ είπε ότι ο ύποπτος ανέφερε κατά την ανάκρισή του ότι ξέρει το σπίτι αυτό από το 2012 όταν πήγε και έκανε κάποιες δουλειές στα παράθυρα.

Είπε επίσης ότι ο ύποπτος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές στα χέρια και σε άλλα μέρη του σώματος του τα οποία χρονολογούνται μεταξύ 5-7 ημερών.

 

 

 

Ποια αδικήματα ερευνά η αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για φόνο, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, της εισόδου ενόπλου με σκοπό την κλοπή, της εισόδου στην οικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής και της απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και επιθετικών οργάνων και το αδίκημα της αυτουργίας .

 

 

 ΚΥΠΕ sigmalive.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ