Bullying, κατάθλιψη & κρίσεις πανικού: σε μονάδα ψυχικής υγείας η Selena Gomez

Η 26χρονη Σελένα Γκόμεζ λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της ότι θα εγκαταλείψει προσωρινά τα social media μπήκε σε μονάδα ψυχικής υγείας για μια ακόμη περιπέτεια υγείας της βασίλισσας του Instagram και των charts. 

 

 

Η Γκόμεζ νοσηλεύεται σε μονάδα ψυχικής υγείας και σύμφωνα με το PEOPLE είναι αντιμέτωπη με τους δαίμονες στο μυαλό της.

 

 

"Ίσως ζήσει με κατάθλιψη και κρίσεις πανικού για πάντα" σχολίασε ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας που όπως έγινε γνωστό έκανε εισαγωγή δύο φορές σε νοσοκομείο για εξετάσεις λόγω του ανησυχητικά χαμηλού αριθμού λευκών αιμοσφαιρίων στον οργανισμό της μετά από τη μεταμόσχευση νεφρού.

 

 

Στη δεύτερη εισαγωγή της η Γκόμεζ έπαθε κρίση πανικού οπότε και αποφάσισε να αναζητήσει τη βοήθεια των επαγγελματιών στον τομέα της ψυχικής υγείας.

 

 

"Η Σελένα είναι αντιμέτωπη με κατάθλιψη εδώ και καιρό και ότι η ίδια και οι γύρω της πάντοτε πρόσεχαν για το πώς αισθάνεται, ακόμα περισσότερο μετά τη μεταμόσχευση νεφρού. Η Σελίνα δεν αισθάνθηκε καλά και πήγε στο νοσοκομείο, όπως κάνει όταν πέφτει ψυχολογικά. Μετά από περαιτέρω παρακολούθηση, αποφασίστηκε η Σελίνα να υποβληθεί σε θεραπεία σε μονάδα ψυχικής υγείας" αναφέρει πηγή στο Entertainment Tonight!

 

 

Η τραγουδίστρια, πάσχει από λύκο, αυτοάνοσο νόσημα από το 2015 και το καλοκαίρι του 2017 έκανε μεταμόσχευση νεφρού.

 

 

Η Γκόμεζ βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική της Ανατολικής Ακτής και υποβάλλεται σε διαλεκτική συμπεριφορική θεραπεία, στην οποία έχει υποβληθεί και στο παρελθόν.

 

 

Το online bullying του Στέφανο Γκαμπάνα & των άλλων

 

 

Η νέα περιπέτεια υγείας της Γκόμεζ έρχεται μετά την απόφαση της να απομακρυνθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.της τραγουδίστριας όπως ανακοίνωσε στο Instagram.

 

 

"Αν και νιώθω ευγνωμοσύνη για τη 'φωνή' που μας δίνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είμαι εξίσου ευγνώμων που μπορώ να αποχωρήσω… Απλά θυμηθείτε - τα αρνητικά σχόλια μπορούν να βλάψουν τα συναισθήματα κάποιου" είχε γράψει στην ανάρτησή της.

 

 

Η Γκόμεζ έχει δεχθεί επίθεση online πολλές φορές. Πρόσφατα βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών μετά το δημοσιοποιημένο έρωτα του πρώην συντρόφου της Τζάστιν Μπίμπερ με τη Χέιλι Μπάλντουιν.

 

 

O Μπίμπερ απαθανατίστηκε να κλαίει λίγες ώρες μετά την είδηση της εισαγωγής της Γκόμεζ σε μονάδα ψυχικής υγείας.

 

 

Η Γκόμεζ είχε νοσηλευτεί για την ψυχική υγεία της ξανά το 2014.

 

 

 

Λίγους μήνες πριν ο συχνά τοξικός στα social media Στέφανο Γκαμπάνα των Dolce & Gabbana επιτέθηκε χυδαία στη Σελένα Γκόμεζ.

 

 

Σχολιάζοντας μια φωτογραφία της Γκόμεζ στο λογαριασμό Catwalk Italia ο Γκαμπάνα έγραψε: "è proprio brutta!!!" ήτοι "Είναι τόσο άσχημη!!!".

 

 

Το διαδικτυακό bullying του Γκαμπάνα προκάλεσε οργή δίνοντας αφορμή για να αναζωπυρωθεί η καμπάνια #BoycottDolce&Gabbana.

 

 

Η γεννημένη στο Τέξας από πατέρα μεξικανικής καταγωγής και Αμερικανίδα με ιταλικές ρίζες μητέρα, Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στη σειρά Wizards of Waverly Place που προβλήθηκε στο Disney Channel για τέσσερις σεζόν από το 2007 έως το 2012.

 

 

Όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με το τέλος

 

 

 

Σπάζοντας τη σιωπή της για το καλοκαίρι απουσίας που χάρισε στους fan της η Σελένα Γκόμεζ μιλάει για την επέμβαση επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού.

 

 

Η Γκόμεζ συγκινεί με το ειλικρινές post όπου αποκαλύπτει την περιπέτεια υγείας της, αποτέλεσμα της χρόνιας μάχης που δίνει με τον "παρεξηγημένο" Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο (ΣΕΛ).

 

 

Η Γκόμεζ ανοίγεται ξανά στο κοινό ελπίζοντας να εμπνεύσει και να δώσει κουράγιο σε όλους όσοι παλεύουν με και για τη ζωή τους. Αυτό είναι το μήνυμα δύναμης της:

 

 

Γνωρίζω ότι πολλοί από τους fan μου πρόσεξαν ότι είχα αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα για ένα διάστημα του καλοκαιριού και ρωτούσαν γιατί δεν προωθούσα τα νέα μου τραγούδια, για τα οποία είμαι πολύ περήφανη. Έμαθα, όμως, πως χρειαζόμουν μεταμόσχευση νεφρού λόγω του Λύκου και ανάρρωνα από την εγχείρηση. Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας αυτό το ταξίδι των τελευταίων μηνών όπως πάντα ήθελα να κάνω. Μέχρι τότε, θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως την οικογένειά μου και την φανταστική ομάδα των γιατρών για όλα όσα έκαναν για μένα πριν και μετά την εγχείρηση. Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την ευγνωμοσύνη μου στην όμορφη φίλη μου Francia Raisa. Μου έκανε το απόλυτο δώρο και θυσία μαζί δίνοντάς μου το νεφρό της. Νιώθω απίστευτα ευλογημένη. Σ' αγαπάω τόσο πολύ αδερφούλα. Ο Λύκος συνεχίζει να είναι παρεξηγημένος αλλά γίνεται πρόοδος. Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον Λύκο σας παρακαλώ να επισκεφτείτε το lupusresearch.org."

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για selena gomez transplant hospital

 

 

Μία από τις Πρώτες

 

 

Στις 45 γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο συγκαταλέγεται η Selena Gomez. Η 25χρονη Σελένα Γκόμεζ συγκαταλέγεται στο αφιέρωμα του περιοδικού ΤΙΜΕ για τις 45 πιο πρωτοπόρες γυναίκες στον κόσμο μαζί με τις Χίλαρι Κλίντον, Όπρα Γουίνφρεϊ & άλλους θρύλους του σήμερα.

 

 

Στο αφιέρωμα με τίτλο "Firsts" η Γκόμεζ ορίζεται ως "tastemaker" -ήτοι μια περσόνα που ορίζει τις τάσεις και τις προτιμήσεις πολλών ως άλλο πρότυπο συμπεριφοράς με λάμψη και ουσία.

 

 

 

gomeztime

 

 

Πηγή: cnn.gr