Champions League: «Μάχη» γιγάντων στην Αγγλία

Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου θα τα δώσουν όλα με φόντο μια θέση στους «8» του Champions League- Στην έδρα της «σκληροτράχηλης» Λιον δοκιμάζεται η Μπαρτσελόνα.

 

 

Δυο αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, με το ματς που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα να είναι στο ματς της Λίβερπουλ με την Μπάγερν Μονάχου που θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2.

 

 

Οι Άγγλοι έχουν αφήσει πίσω τους τα ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Γουλβς και Μάντσεστερ Σίτι και πλέον στα τελευταία τους πέντε ματς μετρούν τρεις νίκες (με Μπόρνμουθ, Κρίσταλ Πάλας και Μπράιτον) και δυο ισοπαλίες (με Γουέστ Χαμ και Λέστερ) που τους δίνει άλλον «αέρα» για το ματς με τους Γερμανούς. Ο τεχνικός του συλλόγου Γιούργκεν Κλοπ έχει να διαχειριστεί κάποιες απουσίες βασικών παικτών όπως είναι αυτές των Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (σ.σ. λόγω καρτών) και Ντέγιαν Λόβρεν (σ.σ. επίσης λόγω ίωσης), ενώ θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή τον Ρομπέρτο Φιρμίνο που επίσης δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (18/2) λόγω ίωσης.

 

 

Ο Φρανκ Ριμπερί θα βρίσκεται στην αποστολή της Μπάγερν για τον σημερινό (19/02) πρώτο αγώνα των «16» του Champions League με τη Λίβερπουλ, ωστόσο, παραμένει άγνωστο εάν θα είναι έτοιμος για να παίξει, όπως παραδέχθηκε ο Νίκο Κόβατς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο Γάλλος winger έγινε πατέρας και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή τη Δευτέρα (18/02) για το Λίβερπουλ. Μέσα στην ημέρα θα μεταβεί στο λιμάνι της Αγγλίας, σύμφωνα με τον Κροάτη τεχνικό.

 

 

Πιθανές ενδεκάδες:

 

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Φαμπίνιο, Ματίπ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο (αμφίβολος), Μανέ.

 

Μπάγερν Μονάχου (Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Αλάμπα, Γκορέτσκα, Τιάγκο Αλκάνταρα, Γκνάμπρι, Χάμες Ροντρίγκεζ, Κομάν (αμφίβολος), Λεβαντόφσκι.

 

 

Δοκιμασία στη Γαλλία για Μπαρτσελόνα

 

 

Εκτός από το ματς στην Αγγλία υπάρχει στο «μενού» και αυτό ανάμεσα στην Λιόν και την Μπαρτσελόνα, με τους Γάλλους να θέλουν να βάλουν «δύσκολα» στους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε και γιατί όχι να την ρίξουν στο «καναβάτσο» και να την αποκλείσουν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Από την πλευρά τους οι Καταλανοί θέλουν να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την «κούπα» του Champions League. Το ματς θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1. 

 

 

Πιθανές ενδεκάδες:

 

ΛΙΟΝ: Λόπες, Ντουμπουά, Μαρσέλο, Ντεναγιέρ, Μεντί, Τουσάρτ, Εντομπελέ, Τραορέ, Ντεπάι, Αουάρ, Ντεμπελέ.

 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέτ, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Βιδάλ, Ντεμπελέ, Μέσι, Σουάρεζ.

 

 

cnn.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ