Coach Κουτρούλιας! Ανέλαβε προπονητής στο Παγκράτι ο Τόλης Κουτρούλιας

Ο αιώνιος έφηβος, Τόλης Κουτρούλιας, αποφάσισε να κρεμάσει την φανέλα του! Στα 43 του χρόνια, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α2 της Ελλάδας, ο 2,03 φόργουορντ με την τεράστια καριέρα, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για να βάλει ένα τέλος.

 

Το ταλέντο του ξεχώρισε από μικρή ηλικία, καθώς στα 10 του ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Μέχρι τα 15 του έπαιζε παράλληλα και βόλεϊ, μέχρι που καταστάλαξε στον έρωτα για την πορτοκαλί θεά.

 

Μετά την ομάδα του Λουτρακίου, ακολούθησε ο Πρωτέας Αθηνών και ακολούθησε μια εξαιρετική εξαετία στον Πανελλήνιο, πριν κάνει το μεγάλο άλμα της καριέρας του για τον Άρη. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Χαλκίδα, ενώ κομβική στην καριέρα του ήταν η μεταγραφή στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, με τον οποίο έκανε πράγματα και θαύματα τόσο στην Α1, όσο και στην Ευρώπη.

 

Οι πλούσιες παραστάσεις του τον έκαναν ηγετικό στέλεχος της ΜΕΝΤ, της Δάφνης, του Ηλυσιακού και της Νήαρ Ηστ, ενώ κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει όσα έκανε με την Ολυμπιάδα Πατρών. Κι εκεί που νομίζαμε πως βρίσκεται στη… Δύση της καριέρας του (λόγω ηλικίας κυρίως) συμφώνησε με το Παγκράτι και έκανε θραύση για πολλά χρόνια, μέχρι αλλάξει πέρυσι γειτονιά για χατίρι του φιλόδοξου Χολαργού.

 

Πλέον, ο Τόλης Κουτρούλιας ξεκινά μια νέα καριέρα! Είπε «αντίο» στην ενεργό δράση και θα είναι ο νέος προπονητής του Παγκρατίου! Στον πάγκο του Παγκρατίου (Β΄ Εθνική) παίρνει τη θέση του Δημήτρη Λιόγα.

 

Σημειώνεται ότι οι «ροσονέρι» ανανέωσαν με τον Γιάννη Τζιβελέκα, πρώτο σκόρερ της ομάδας εφέτος.