Δεν έγινε απόπειρα βιασμού στο Πεδίον Αρεως - Αυτοτραυματίστηκε για...

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 25χρονης που εργάζεται ως οδοντίατρος στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας και που είχε καταγγείλει ότι άγνωστος της είχε επιτεθεί για να την βιάσει, στον Πεδίον του Άρεως.

 

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση και τις καταγγελίες της κατάλαβαν ότι υπήρχαν σοβαρά κενά στην κατάθεση της.

 

 

Η νεαρή κοπέλα σε συμπληρωματική της κατάθεση είπε στους αστυνομικούς ότι ποτέ δεν υπήρξε τελικά επίθεση σε βάρος της, αφήνοντας να εννοηθεί μάλιστα ότι τα σημάδια από τις μαχαιριές του δήθεν βιαστή τα έκανε μόνη της, χρησιμοποιώντας ένα μικρό κοφτερό μαχαίρι.

 

 

Οι αστυνομικοί που ήταν σε κόκκινο συναγερμό μετά την καταγγελία της ότι κάποιος βιαστής κυκλοφορεί στο Πεδίον του Άρεως και επιτίθεται σε γυναίκες άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση που τους προκαλούσε ερωτήματα, καθώς η κοπέλα υποστήριζε ότι ο άγνωστος της έσκισε τα ρούχα και τα εσώρουχα και ότι από τις φωνές της εξαφανίστηκε μαζί με κάποιον συνεργό του.

 

 

Ο λόγος που σκαρφίστηκε και κατείγγειλε την απόπειρα βιασμού και τον τραυματισμό της με μαχαίρι ήταν σύμφωνα με πληροφορίες για να μη τελεστεί ο προγραμματισμένος της γάμος.

 

 

 

dikaiologitika.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ