Δεν παρατηρήθηκαν μεγάλες ζημιές αναφέρουν από το δήμο Βέλου - Βόχας

Από το δήμο Βέλου - Βόχας αναφέρονται τα ακόλουθα σε σχέση με τις ζημιές που προκλήθηκαν στο δήμο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

 

Δείτε παρακάτω:

 

“Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Δήμο μας σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες φαίνεται ότι έκαναν τον κύκλο τους και πλέον πρέπει να θεωρούμε ότι επανερχόμαστε σε μία κανονικότητα.

 

Ο Δήμος Βέλου Βόχας παρουσιάστηκε σε ετοιμότητα και αντιμετώπισε τις περιπτώσεις που έχριζαν άμεσων ενεργειών.

 

Ξεκινήσαμε να ενημερώνουμε τους δημότες μας με ανακοινώσεις από την ιστοσελίδα του Δήμου στο διαδίκτυο όπως και αυτή στο Facebook σχετικά με την εξέλιξη των φαινομένων, τα μέτρα που έχει πάρει ο Δήμος, οδηγίες προς τους δημότες για την προστασία τους αλλά και την ενημέρωσή τους εφόσον τα φαινόμενα εντείνονταν.

 

Στη συνέχεια διεξήγαμε καμπάνια ενημέρωσης από το Facebook (η οποία έφτασε τους 20.000 χρήστες και τις 8.500 προβολές βίντεο), απαντούσαμε σε ερωτήματα δημοτών μας (τόσο μέσω της εφαρμογής Messenger όσο και τηλεφωνικά), για την εξέλιξη των φαινομένων και προχωρήσαμε σε αναρτήσεις ακόμη και τις πρώτες πρωινές ώρες της κρίσιμης ημερομηνίας.

 

Ταυτόχρονα οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονταν σε διαρκή επιφυλακή και σε 24ωρη βάση τη συγκεκριμένη ημερομηνία (σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία) και επενέβησαν σε πολλές περιπτώσεις με όλα τα μέσα και όλους τους δυνατούς τρόπους.

 

Δεν παρατηρήθηκαν μεγάλες ζημιές, όμως δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι όταν ακόμη και ένας δημότης αντιμετωπίζει πρόβλημα. Πόσω δε μάλλον όταν συγκεκριμένες περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα, τα οποία δεν μπορούν να επιλυθούν με έναν κεντρικότερο σχεδιασμό.

 

Θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση τόσο στον τομέα της ενημέρωσης των δημοτών μας όσο και στην αντιμετώπιση επικίνδυνων καταστάσεων που απειλούν την περιοχή μας.

 

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα”.