Δεύτερη απογοήτευση για τον Κ. Κόλλια!

Δεύτερη απογοήτευση για τον ΤΕΩΣ βουλευτή Κορινθίας Κ. Κόλλια λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος.

 

Ο Κ. Κόλλιας θεώρησε ότι κάτι μπορούσε να αλλάξει στο εκλογικό αποτέλεσμα, σχετικά με την διαφορά που είχε με την Μ. Σούκουλη και ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων!!!

 

Μία κίνηση του Κ. Κόλλια που σχολιάστηκε καθώς η διαφορά μεταξύ των δύο ήταν περίπου στα 100 ψηφοδέλτια!

 

Συνήθως σε τέτοιες διαφορές οι ηττημένοι απλά αποδέχονται το αποτέλεσμα και δεν μπαίνουν στη διαδικασία της επανακαταμέτρησης.

 

Ο Κ. Κόλλιας όμως …το είδε διαφορετικά και ζήτησε να μετρηθούν ξανά τα ψηφοδέλτια. Η επανακαταμέτρηση έγινε και έδειξε το αναμενόμενο, δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής γιατί η διαφορά που έχει με την Μ. Σούκουλη είναι πάλι μεγάλη (δεν μειώθηκαν ούτε δέκα ψηφοδέλτια της Μ. Σούκουλη).

 

Μάλλον είναι η δεύτερη απογοήτευση του Κ. Κόλλια σε λίγες μόνο ημέρες.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι βουλευτές που εξελέγησαν στην Κορινθία από τη Ν.Δ. είναι οι Δήμας, Ταγαράς και Σούκουλη και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Ψυχογιός.

 

Τέλος εποχής λοιπόν για τον Κ. Κόλλια, ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολο αν θα ήταν στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τη στιγμή που Δήμας και Ταγαράς ήταν οι μόνοι σίγουροι! Κερδισμένη φυσικά η Μ. Σούκουλη.

 

 

korinthiannews.gr