Διεκόπη η “Δίκη των 11” στο Τριμελές Εφετείο Ναυπλίου

Ξεκίνησε λίγο μετά από τις 9:00 το πρωί, η “Δίκη των 11” στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στο Ναύπλιο, συνεπεία του παραπεμπτικού βουλεύματος 30/2018 του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου. Από τους κατηγορουμένους, παρίστανται άπαντες εκτός δυο.

 

 

Απών είναι ο J.J.A., ο οποίος άλλωστε αναγραφόταν και στο Βούλευμα ως “αγνώστων λοιπών στοιχείων”. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δεν αναγραφόταν, ούτε και στο έκθεμα (Πινάκιο) του Δικαστηρίου. Απούσα τέλος, ήταν και μια εκ των κατηγορουμένων, την οποία εκπροσώπησε ο συνήγορός της με την συγκατάθεση της έδρας.

 

Το Δικαστήριο διέκοψε λόγω σχετικού αιτήματος, που κατέθεσε στην Έδρα, ένας εκ των κατηγορουμένων, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του. Η έδρα ζήτησε από τους συνηγόρους να συμφωνήσουν μεταξύ τους σε πιθανές μελλοντικές ημερομηνίες, προκειμένου να καθοριστεί η ημέρα συνέχισης της συζήτησης στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου. Ακόμη (11:00 το πρωί της 11ης Οκτωβρίου 2018) δεν έχει οριστεί η ημερομηνία της επόμενης συνεδρίασης και όλοι οι παράγοντες της Δίκης βρίσκονται σε αναμονή.

 

Το loutraki365 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώσει άμεσα με νεότερο δημοσίευμα για τη νέα ημερομηνία, μόλις αυτή οριστικοποιηθεί.