Δημήτρης Λάμπρου: Ξεκαθαρίζει ότι θα είναι υποψήφιος με αιχμές κατά πάντων

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο τοπικός Σύμβουλος Πισίων, ξεκαθαρίζει ότι θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πισίων και αποκαλύπτει ότι ο συνδυασμός του θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, ο συνδυασμός του Δημήτρη Λάμπρου για την Τοπική Κοινότητα Πισίων, θα είναι ανεξάρτητος, αφού πλέον ο "Κλεισθένης" επιτρέπει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

 

Θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι κυκλοφορούν κάποιες φήμες ότι δεν θα είμαι υποψήφιος Πρόεδρος σε συνδυασμό στις προσεχείς εκλογές του Μαίου.

Θέλω να μάθει ο κόσμος της περιοχής μας ότι θα είμαι παρών με συνδυασμό που θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα.

Εργάζομαι με προσωπικό ζήλο για τον τόπο μου εδώ και έξι (6) χρόνια απαιτώντας και διεκδικώντας τα μέγιστα για τον τόπο μου από την Δημοτική Αρχή.

Είμαι ο μόνος αιρετός που τοποθετούμαι στα Δημοτικά Συμβούλια με σκοπό να μας δώσουν ιδιαίτερη προσοχή οι κύριοι από την Δημοτική Αρχή αλλά και από την Τοπική. Τα βάζω με όλους διότι μας έχουν παραγκωνίσει και δεν μας υπολογίζουν.

Όπως σε κάθε μέρος έτσι και στον δικό μας παραδεισένιο τόπο,υπάρχουν κακόβουλοι και δόλιοι άνθρώποι, οι οποίοι μηχανεύονται το πως θα πολεμήσουν ανθρώπους σαν εμένα, διότι το δικό μου ήθος χαλάει το δικό τους φαίνεσθε.

Υπάρχουν ανθρώποι οι οποίοι είναι ύπουλοι , δακτυλοδειχτούμενοι στην περιοχή μας ίσως και κάποιοι αφελείς οι οποίοι πιστεύουν ότι εάν με υποβαθμίσουν και συκοφαντήσουν θα φανούν ανώτεροι από εμένα με σκοπό να αναλάβουν την τύχη του τόπου μας.

Μάλλον τους κυριαρχεί ΦΟΒΟΣ για τα σχεδιά τους.

Κάποιοι από αυτούς έχουν δείξει στο παρελθόν όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να έχουν την τύχη της Κοινότητας στα χέρια τους το που κατάντησαν οι ίδιοι, με τις λάθος επιλογές τους, αλλά και πόσο πίσω έφεραν τον τόπο μας.

 

Να μάθουν λοιπόν αυτοί που νομίζουν ότι θα βλάψουν εμένα, με τέτοιο ανήθικο και ύπουλο τρόπο, ότι θα με βρούν μπροστά τους και πιστέψτε με η συνέχεια δεν θα τους αρέσει καθόλου.

 

Η αγάπη που έχω για τον τόπο αλλά και η υποχρέωση απέναντι σε αυτούς που με στήριξαν και με στηρίζουν μου δίνει δύναμη να τρέξω και να δημιουργήσω με τους συνεργάτες μου, προυποθέσεις για καλύτερο μέλλον στην περιοχή μας.

Όσο και αν θέλουν να καπηλευτούν χρονικές ευκαιρίες εναντίον μου θα μπουν πολύ εύκολα στο περιθώριο διότι ο κόσμος έχει μάθει τους παλιούς και τους νέους ανεύθυνους αιρετούς.

 

Εγώ προσωπικά σέβομαι τον κάθε πολίτη που μπορεί να προσφέρει και να βοηθήσει τον τόπο μας αλλά δεν θα χαριστώ σε πολίτες που έχουν δείξει με τις πράξεις τους που μας έφτασαν.

Όπως είπε ο Πλάτων << μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν κατωτεροί σου.>>

Αυτό εγώ δεν θα το επιτρέψω για το συμφέρον της Κοινότητάς μας. ΑΡΚΕΤΑ....

 

Τοπικός Σύμβουλος Πισίων

 

Δημήτριος Π.Λάμπρου