Δημήτρης Ραψωματιώτης: Ένας χρόνος από τις εκλογές στο Επιμελητήριο

Αιχμές, αλλά και εξηγήσεις περιέχονται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης, επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το  Αποτέλεσμα», με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση: 

 

 

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τις εκλογές του Επιμελητηρίου, θέλω να ενημερώσω τα μέλη του, ότι σε έναν  φορέα που έχω υπηρετήσει για 25 σχεδόν χρόνια, βασική μου αρχή είναι,  ότι, μία “όχι καλή” ή και μια  “λάθος διοίκηση” είναι καλύτερη από “τη μη διοίκηση”.

Έτσι δεν ήταν δυνατόν, να μην προφυλάξω την λειτουργία του Επιμελητηρίου για κανέναν λόγο και έτσι αιτιολογούνται οι κινήσεις μου όσο αφορά στη συγκρότηση της Διοικητικής Επιτροπής.

 

Άλλωστε, κάποιοι έπρεπε να πάρουν και ένα μάθημα και να καταλάβουν, ότι οι συμπεριφορές, η μη εκτίμηση,  η διπλοπροσωπία και η « ψεύτικη φιλία», πληρώνονται.

 

Είναι φορές που και ο τελευταίος ή και ο ένας, μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις.

 

Τώρα, πώς γίνεται κάποιοι να μπορούν να κυκλοφορούν καμαρωτοί, όταν εκμεταλλεύτηκαν, κορόιδεψαν, φέρθηκαν διπρόσωπα, υφάρπαξαν ψήφους και συμπάθεια και μετά πούλησαν….;

 

Είναι δική τους αδυναμία και πρόβλημα και η ζωή μας ανταποδίδει ό,τι δίνουμε.

 

Εμείς, στον συνδυασμό “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ” που αγωνιστήκαμε αγνά, επαγγελματικά και “επιμελητηριακά”, νοιώθουμε ικανοποιημένοι γιατί δεν κατάφερε κανείς να μας αλλοιώσει.

 

Σε αυτούς και μόνο τους ανθρώπους του συνδυασμού μας, που πιστεύουμε ότι στα κοινά μπαίνεις να προσφέρεις και όχι για να πάρεις, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, αυτούς σέβομαι και εκτιμώ και θα είμαι πάντα δίπλα τους.  

 

 
Όλοι μαζί βέβαια οφείλουμε ευχαριστώ και στους ανθρώπους από όλη την Κορινθία, που μας στήριξαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους.

 

Ραψωματιώτης Δημήτρης