Δημήτρης Βασιλείου: Η ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Λουτράκι (video)

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Λουτράκι, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαΐου, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ώρα για δράση» και υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρης Βασιλείου...

 

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου ήταν η αναμενόμενη, οι πολίτες που έφτασαν από κάθε γειτονιά του Δήμου, μετέφεραν το κλίμα αισιοδοξίας για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ενώ το παρόν έδωσαν επαγγελματίες, αυτοδιοικητικοί, υποψήφιοι βουλευτές, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και ευρωβουλευτές, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα πολιτική βραδιά.

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και γιατρός Δημήτρης Βασιλείου, στο λόγο που απήυθυνε στους παρευρισκόμενους, τόνισε ότι «Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Σχεδιασμό έχουμε. Υπάρχουν φυλλάδια που εξηγούν τι πρέπει να κάνουμε για τον τουρισμό, τι οφείλουμε να κάνουμε για την καθαριότητα, για την αστυνόμευση, για τους δρόμους, που έχουν καταντήσει επικίνδυνοι, για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο».

 

"Εγκαίνια εκλογικού κέντρου κάνουμε σήμερα. Δεν πρέπει να λέμε πολλά, δεν πρέπει να υποσχόμαστε σήμερα. Κάνουμε μια προσπάθεια να ενημερώσουμε τον κόσμο, τους δημότες, με διάφορα μέσα. Δεν ξέρω τι έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Πιστεύω όμως ότι χρειάζεται δουλειά. Και δουλειά δεσμεύομαι ότι θα γίνει", ανέφερε ολοκληρώνοντας την ομιλία του.