Δήμος Κορινθίων: Έτσι διαμορφώνονται οι έδρες για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο

Με Δήμαρχο Κορινθίων τον Βασίλη Νανόπουλο, θα συνεδριάζει από Σεπτέμβρη το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων.

 

 

Μετά την ολοκλήρωση των αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, οι έδρες για κάθε συνδυασμό στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων διαμορφώνονται ως εξής:

 

 

Με 8 έδρες θα συνεδριάζει η «Συμμαχία Πολιτών» του Βασίλη Νανόπουλου, ενώ παράλληλα από 8 έδρες παίρνουν οι: «Πορεία Ευθύνης» του Αλέξανδρου Πνευματικού, καθώς και η «Πνοή Δημιουργίας» του Νίκου Σταυρέλη.

 

 

Με 5 έδρες η «Δύναμη Εξέλιξης» του Πελοπίδα Καλλίρη, ενώ από 1 έδρα παίρνουν οι υπόλοιποι συνδυασμοί: «Μαζί Μπορούμε» του Τιμολέοντα Πιέτρη, «Κίνηση Εμπρός» του Μάριου Ασημακόπουλου, «Λαϊκή Συσπείρωση Κορινθίων» με Βιβή Τζέκου, καθώς και η «Νέα Ορμή» του Γιάννη Γκεζερλή.

 

 

 

Με τον νέο νόμο Κλεισθένη και την απλή αναλογική το μόνο σίγουρο είναι πως οι συνεργασίες φαίνεται να είναι αναγκαίες, καθώς με δυσκολία θα περνάνε τα όποια θέματα προτείνει είτε η Δημοτική Αρχή, είτε οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός.

 

 

Με τα βλέμματα στραμμένα λοιπόν στην διαμόρφωση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου για τον Δήμο Κορινθίων, αναμένουν να δούμε τυχόν κινήσεις από τους συνδυασμούς, ώστε να μπορεί να κυλάει ομαλά και εύρυθμα η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου για το καλό των δημοτών.

 

peloponnisosnews.gr