Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης: Αναστάτωση προκαλεί το γραφείο κτηματογράφησης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος αναφορικά με την αναστάτωση που προκαλεί στους κατοίκους του δήμου η ύπαρξη ενός και μόνο γραφείου κτηματογράφησης για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Κορινθίας.

 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

 

 

“Από την ανακοίνωση του Κτηματολογίου, πληροφορηθήκαμε ότι για τους ΟΤΑ του Νομού Κορινθίας, η υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από ένα Γραφείο Κτηματογράφησης της Π.Ε. Κορινθίας, με έδρα την Κόρινθο.

 

 

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει γραφείο κτηματογράφησης στο Ξυλόκαστρο, όπως έγινε για τις παραλιακές κοινότητες, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους δημότες.

Επανειλημμένα έχουμε δεχθεί έντονες διαμαρτυρίες από Προέδρους καθώς και από δημότες των ορεινών κοινοτήτων του Δήμου μας, που υπολείπονται προς κτηματογράφηση, για την ταλαιπωρία που είναι υποχρεωμένοι να υποστούν λόγω απόστασης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας, ζητούμε τη δημιουργία Γραφείου Κτηματογράφησης στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ”