Διώρυγα Κορίνθου: Δεν έγινε γενική διακοπή της ναυσιπλοΐας

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι έγινε γενική διακοπή της ναυσιπλοΐας στη διώρυγα της Κορίνθου εξέδωσε η Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου, Α.Ε.ΔΙ.Κ., διευκρινίζοντας ότι «δεν δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα διέλευσης για τη συντριπτική πλειοψηφία των πλοίων». 

 

Αναλυτικότερα η  Α.Ε.ΔΙ.Κ. «θέλοντας να ενημερώσει υπεύθυνα τους πελάτες της, αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, ανακοινώνει τα εξής:

 

Την Πέμπτη 8/11/2018 εντοπίστηκε μικρής έκτασης αποκόλληση χωμάτινων κυρίως όγκων από τα πρανή της διώρυγας.

 

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο αποκατάστασης και απομάκρυνσης των όγκων από το κανάλι. Ταυτόχρονα, για λόγους τήρησης των κανόνων ναυσιπλοΐας εκδόθηκε navtex με μερικό περιορισμό  των διελεύσεων ως προς τα διερχόμενα  πλοία.

 

Τονίζεται ωστόσο, ότι δεν δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα διέλευσης για τη συντριπτική πλειοψηφία των πλοίων και ειδικότερα, για όσα προγραμματίζεται να διέλθουν κατά το προσεχές διάστημα.   

 

Συνεπώς, δεν έγινε γενική διακοπή της ναυσιπλοΐας, ενώ η προγραμματισμένη κίνηση διεξήχθη κανονικά. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι προγραμματισμένες διελεύσεις της Πέμπτης 8/11/18 και της Παρασκευής 9/11/18.

 

Οι εργασίες της συνήθους συντήρησης του καναλιού από τα συνεργεία της Εταιρείας μας συνεχίζονται κανονικά και στους συνήθεις ρυθμούς».Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
13 + 7 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.