Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Αυτός είναι ο 27χρονος καθ'ομολογίαν δολοφόνος

Κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 27χρονου ημεδαπού, o οποίος συνελήφθη για την υπόθεση ανθρωποκτονίαςτης Αμερικανίδας Βιολόγου, Σουζάν Ίτον.

 

 

Πρόκειται για τον Παρασκάκη Ιωάννη του Αποστόλου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1992 στα Χανιά Κρήτης.

 

 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

 

 

«H συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ιδίως την εξακρίβωση και άλλων παθουσών που έχουν τελεστεί σε βάρος τους αξιόποινες πράξεις από τον ανωτέρω».

 

 

«Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά»

 

 

Οι πληροφορίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας από γείτονα του 27χρονου κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με προβλήματα.

 

 

«Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γείτονας του 27χρονου.

 

 

«Η συμπεριφορά του ήταν κανονική μετά τη δολοφονία»

 

 

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος» φέρεται να κατέθεσε συγγενής του δράστη, σύμφωνα με το cretalive.gr.

 

 

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο 27χρονος παρουσιαζόταν στα social media ως ένας άνθρωπος που λάτρευε τη φύση, τις δραστηριότητες αλλά και τα παιδιά του.

 

 

 

 

 

cnn.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ