Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Τη χτύπησε με το αυτοκίνητο και προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα

Κάμερες ασφαλείας και σάρωση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων ήταν οι πρώτες κινήσεις που τελικά οδήγησαν τις αρχές στη σύλληψη του 27χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σουζάν Ίτον, στην Κρήτη.

 

 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο δράστης φέρεται αρχικά να χτύπησε με το αυτοκίνητό του τη γυναίκα, ενώ μέχρι τώρα δεν προκύπτει να τη γνώριζε και να είχαν οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους.

 

 

Αμέσως μετά και πριν την εγκαταλείψει στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα, ο δράστης έπνιξε με τα χέρια του τη γυναίκα, γιατί έτσι θεωρούσε ότι θα εξαφανίσει κάθε ίχνος του.

 

 

 Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί πήραν DNA και αποτυπώματα, και μάλιστα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια προκύπτουν στοιχεία που τον εμπλέκουν με τη δολοφονία.

 

 

Ο ίδιος, ο οποίος έχει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα, είπε στους αστυνομικούς ότι κατά λάθος τη χτύπησε με το αυτοκίνητο και αμέσως μετά φώναξε έναν αλλοδαπό εργάτη του, για να τον βοηθήσει να την μεταφέρουν στο σημείο που βρέθηκε.

 

 

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να κάνουν τηλεφωνικές σαρώσεις στην περιοχή, κατάφεραν να εντοπίσουν το κινητό του 27χρονου και αμέσως μετά έγινε η ταυτοποίηση.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ