Δωρεά διασωστικού εξοπλισμού απο το Σωματείο ΑμέΑ Κορινθίας στο Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών Κορίνθου

Δωρεά διασωστικού εξοπλισμού από το Σωματείο ΑμέΑ Κορινθίας στο Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών Κορίνθου.

 

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

 

Το Σωματείο ΑμεΑ Νομού Κορίνθιας ως πρωτοβάθμιος κοινωνικός και συνδικαλιστικός φορέας του Νομού Κορίνθιας μέσο της δράσης της συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών προέβει στην προμήθεια και δωρεά δυο ιδικών πυροσβεστικών καλυμμάτων κεφαλής στο Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών Κορίνθου του Ερυθρού Σταυρού.

Η ενεργεία αυτή είχε ως στόχο αφενός την υποστήριξη του εθελοντικού κοινωνικού έργου του ερυθρού σταυρού το οποίο το ενστερνιζόμαστε βαθύτατα ως εθελοντική κοινωνική – συνδικαλιστική οργάνωση και αφετέρου μέσο της ενέργειας αυτής προβάλετε οι κοινωνική ομάδα που εκπροσωπούμε βασική αξίωση της οποίας είναι η ισότιμη συμμέτοχη της σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής ως ισότιμοι πολίτες.Tο loutraki365.gr δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.

Leave a comment

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Διευθύνσεις ιστού και e-mail μετατρέπονται αυτόματα σε παραπομπές.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
Έλεγχος CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση είναι για να ελέγξουμε αν είστε ή όχι άνθρωπος και να αποφύγουμε την αυτοματοποιημένη υποβολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
4 + 3 =
Επιλύστε αυτό το απλό μαθηματικό πρόβλημα και εισάγετε το αποτέλεσμα. π.χ. για 1 + 3, πληκτρολογήστε 4.