Δύσκολες στιγμές για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Το ένα δράμα μετά το άλλο βιώνει η Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία μετά την καταστροφική φωτιά στην Κινέτα το καλοκαίρι που πέρασε, έχασε και τα πιο πολύτιμα προσωπικά της αντικείμενα τα οποία, όπως η ίδια αποκάλυψε, δεν είχε προλάβει να μεταφέρει στο σπίτι της στη Μακρυγιάννη όπου ζει σήμερα, στην Αθήνα.

 

Σύμφωνα με την Espresso η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε συγκεντρώσει όσα αντικείμενα είχαν καταφέρει να διασωθούν από τη φωτιά στην Κινέτα σε έναν χώρο και τα είχε κλειδώσει μιας και αποτελούσαν όλα μέρος της ζωής της. Όμως, άγνωστοι, διέρρηξαν την πόρτα και πήραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

«Είναι αλήθεια ότι συνέβη. Ό,τι υπήρχε μέσα το πήραν και έφυγαν» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη φανερά απογοητευμένη και συνέχισε: «Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το σπίτι μου που έχει καεί. Αν και ένα μεγάλο μέρος από τα ρούχα μου και το αρχείο μου, το είχα πάρει, είχα πράγματα αξίας μέσα. Ό,τι και να πω, είναι λίγο για όσα μου συμβαίνουν, αλλά δεν χάνω την αισιοδοξία μου».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε προλάβει να πάρει αρκετά πράγματα από το αρχείο που διέθετε στη θρυλική βίλα της στην Κινέτα όπως και ρούχα αλλά και πολύτιμα κειμήλια, όμως είχαν μείνει και αρκετά πράγματα πίσω ίσης αξίας. Η «αρπαγή» τους από αγνώστους, στενοχώρησε πολύ την αγαπημένη καλλιτέχνιδα η οποία δεν μπορεί να πιστέψει στα απίστευτα χτυπήματα της μοίρας.