Έχω ένα μυστικό: «Μυστικά» ραντεβού σε κοινή θέα στο Λουτράκι

Ένα ιδιαίτερο ραντεβού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου σε παραλιακό καφέ του Λουτρακίου. Το "ζευγάρι" των συνομιλητών, αποτελούσαν ειδική συμβούλος της δημοτικής αρχής Γκιώνη  και πρώην αντιδήμαρχος. Το ραντεβού έγινε σε γνωστό καφέ μπροστά σε αρκετά μάτια και καθώς ο τόπος είναι μικρός και όλοι γνωρίζονται με όλους και γνωρίζουν την ιστορία καθενός, οι παρευρισκόμενοι έμειναν έκπληκτοι από το ραντεβού αυτό.

 

 

Είναι αρκετά πιθανό, η ειδική σύμβουλος που έχει το επίθετο γνωστού Έλληνα ροκ τραγουδιστή, να προσπαθούσε να πείσει τον πρώην αντιδήμαρχο να μπει στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Γκιώνη.

 

 

Ο πρώην αντιδήμαρχος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με πρόσφατη μεγάλη επιτυχία αθλητικού συλλόγου του Λουτρακίου, κάθισε περίπου μία ώρα στο τραπέζι και στη συνέχεια αποχώρησε.

 

 

Δεν γνωρίζουμε εάν το αποτέλεσμα της συζήτησης ήταν αυτό που επιθυμούσε η ειδική σύμβουλος. Άλλωστε αυτό σύντομα θα αποκαλυφθεί. Είναι, όμως, δεδομένο ότι εν όψει εκλογών αναμένεται να ξεπεραστούν ακόμα και προσωπικές κόντρες χρόνων.

 

 

Ο εκλογομάγειρας