Είχε στην κατοχή του 12.000 φωτογραφίες με πορνογραφία ανηλίκων

Δέκα χρόνια φυλακή και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ, με στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για τρία χρόνια επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας σε έναν Πατρινό, ο οποίος το 2015 συνελήφθη να έχει στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό ανήλικων παιδιών

 

 

Ο άντρας είχε περισσότερες από 12.000 φωτογραφίες με ανήλικα παιδιά σε ερωτικές περιπτύξεις με ενήλικες καθώς και παιδιά σε σεξουαλικές περιπτύξεις μεταξύ τους όπως αναφέρει το patrastimes.gr.

 

 

Σύμφωνα με τον αστυνομικό που βρήκε το υλικό και συνέλαβε τον άντρα, αυτός κατά τον έλεγχο της αστυνομίας συνεργάστηκε και παρέδωσε τους κωδικούς που χρειάζονταν για να υπάρξει πρόσβαση στους υπολογιστές του.

Από το ψυχιατρικό πόρισμα προέκυψε πως ο άνδρας ικανοποιείτο παρατηρώντας το υλικό αναλώνοντας πολλές ώρες την ημέρα με αυτό, γεγονός που προδίδει πως έχει εξάρτηση.

 

 

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δήλωσε μετανιωμένος και συγχρόνως πως νοιώθει εξαρτημένος από την παρατήρηση πορνογραφικού υλικού, το οποίο βρήκε μετά από επικοινωνία με παιδόφιλους μέσω διαδικτύου.

 

 

Από την  υπεράσπιση του άνδρα επισημάνθηκε πως αυτός είναι εξαρτημένος και γι’ αυτό δεν διαθέτει σωστή σκέψη ενώ αναφέρθηκε πως  όσο βρίσκεται στη φυλακή κάνει προσπάθειες να απαλλαγεί από τις εμμονές του.

 

 

Ο εισαγγελέας της έδρας  ζήτησε από το δικαστήριο την ενοχή του κατηγορουμένου τονίζοντας πως δεν έκανε καμία προσπάθεια να απεξαρτηθεί από την σεξουαλική του διαστροφή.

 

.news.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ