Εικόνες ντροπής με σκελετωμένα σκυλιά στην χωματερή Λουτρακίου

Το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες κάνουν οι σοκαριστικές εικόνες με τα σκελετωμένα σκυλιά στην χωματερή Λουτρακίου.

 

Εικόνες ντροπής που πολύ απέχουν από το πως θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται το φαινόμενο των αδέσποτων στην περιοχή.

 

Πολλά λόγια έχουν ειπωθεί από αρμόδιους και μη, αλλά επί της ουσίας το πρόβλημα υπάρχει, τα πλάσματα αυτά υποφέρουν και η πόλη ντροπιάζεται.

 

Γι' ακόμα μία φορά φιλοζωικοί σύλλογοι κοινοποιούν φωτογραφίες και διαμαρτύρονται για την υπάρχουσα κατάσταση που, όπως μπορείτε να δείτε και στις πρόσφατες εικόνες, δεν έχει αντιμετωπιστεί.

 

Άμεση θα πρέπει να είναι η παρέμβαση από τους αρμόδιους φορείς για να δοθεί λύση. Και μάλιστα λύση διαρκείας τόσο για να σωθούν τα ζώα αυτά, που ζουν υπό άθλιες κι απαράδεκτες συνθήκες όσο και για να μη βρεθούν άλλα στη θέση τους στο μέλλον.

 

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που προσπαθούν με όσα λιγοστά μέσα διαθέτουν, να βοηθήσουν τα σκυλιά της χωματερής Λουτρακίου. Άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια και οι ίδιοι γιατί το έργο που έχουν αναλάβει, χωρίς να επιδιώκουν κανένα προσωπικό όφελος, είναι τεράστιο.

 

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει είτε υιοθετώντας κάποιο αδέσποτο κουτάβι, είτε οικονομικά, είτε συμμετέχοντας στην προσπάθεια περίθαλψης τους, μπορεί να βρει τις απαραίτητες πληροφορίες ΕΔΩ